Folkemøte med Rune Edvardsen i Bergen

– Det er det samme om en taler til 50 000 eller 25 mennesker. Det handler om å gi noe til dem som er til stede, forteller Rune Edvardsen som de siste årene har talt til ca halvannen million mennesker på kampanjer i Afrika og Asia.

 Nå ønsker han å reise enda mer i Norge og formidle historier og dele erfaringer med vanlige mennesker, uansett bakgrunn og tro. Lørdag 1. november kl 1900 står Forum i Bergen for tur.

Sammen med bandet som han spiller med rundt i verden vil han gjennom sin musikk og fortellinger utfordre folk til å ta valg for sine egne liv. På folkemøtet vil også tildligere proffbokser Steffen Tangstad og Thure Eriksen som er leder for TX Vikings delta. Les mer om dem her: http://txvikings.com/

Utfordrer til verdensvid evangelisering
Det blir også arrangert møte i Forum søndag kl 1100, og i Betania Lervåg  ved Mongstad i Nordhordaland kl 1700 der flere menigheter i området står bak arrangementene. Rune Edvardsen vil som leder av Troens Bevis gjerne knytte nærmere kontakt med kirker og menigheter i Norge.  – Jesu befaling om å gjøre alle folkeslag til disipler står fast, men fremdeles er det ca 2,5 milliarder mennesker som ikke har hørt de gode nyhetene om den oppstandne Jesus. Jeg vil være med å utfordre og inspirere til en enda sterkere innsats for verdensvid evangelisering, å nå de unådde med evangeliet. Nå håper Edvardsen alle som er interessert i misjon finner veien til disse møtene. – Jo flere som engasjerer seg, jo flere kan vi redde for himmelen, avslutter Edvardsen.

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter