Fulle hus i Trondheim og Bergen

-Vi møter en helt fantastisk støtte og oppmuntring hos folket, forteller Jon Løvland som er med på Rune Edvardsens misjonsturne i fem norske storbyer.

Rune Edvardsen og Egil Svartdahl talte til en fullsatt sal i Tabernakelet i Bergen mandag kveld. Det var også fullt hus da det ble invitert til misjonsmøte i Betel i Trondheim sist helg.

– Jeg må si at møte i Bergen i kveld er noe av det mest fantastiske jeg har vært på.
Rune Edvardsen delte hjertet sitt for misjon og Troens Bevis sitt arbeid videre, noe han  gjør alle stedene vi besøker. Så holdt Egil Svartdal en utrolig flott tale, sier Jon Løvland som er administrativ leder i Troens Bevis og leder for det nye businessnettverket som også etableres i byene de besøker.

Han forteller at overalt møter de folk som er veldig interessert i å høre hvordan det går med Troens Bevis.
– Jeg får hilsener etter møtene og e-poster fra mange som understreker at de er veldig glade for at arbeidet til Troens Bevis fortsetter. Aril Edvardsen hadde sin måte å gjøre ting på og Rune tar det videre på sin måte, og det er flott å se hvor positive folk er til det som nå skjer.

Jon Løvland forteller også at interessen for det nye nettverket av kristne business ledere har vært stor på alle stedene de har besøkt.

– Vi har samlet rundt 150 ledere og forretningsfolk så langt, og det er tydelig at de setter veldig pris på det nye initiativet.

Onsdag kveld står Kristiansand for tur som den femte og siste storbyen som blir besøkt under misjonsturneen.

Program for Kristiansand onsdag 11.november:

Kl. 12.00     Pastor- og ledersamling, Salem Misjonsmenighet
Kl. 16.15     Business samling. Clarion Ernst Hotel. Adr.: Rådhusgaten 2
Kl. 19.30     Åpent misjonsmøte. Filadelfia Kristiansand
Medvirkende: Rune Edvardsen, Kai Johansen, Tor Inge Vasshus 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter