Fantastisk respons på direktesendingen

Livesendingen fra Troens Bevis sin arabiske satellittkanal som 9. mars gikk ut til tre satellitter samtidig, fikk fantastisk respons fra Nord-Afrika, Midtøsten og USA.

 

– Da jeg snakket med oppfølgingskontorene i Sverige og Egypt rett etter sendingen sa de at responsen var helt overveldende. Folk hadde ringt inn fra hele Midtøsten, Nord-Afrika og Nord-Amerika, ja til og med Sverige, forteller lederen for kanalen, Barty Shokralla.

Programserien som nå sendes live på 3 forskjellige satellitter samtidig heter ”Alternativet” og er en fortsettelse av en programserie som ble veldig populær i 2009.

– Da vi sendte den første delen av serien i begynnelsen av 2009, som var filmet i et studio på forhånd, ble vi overrasket over alle tilbakemeldingene fra arabere som kjente seg igjen i temaene og ønsket hjelp, forteller Shokralla.

– Behovene vi ser er så enormt store. Hver måned får vi over 10 000 henvendelser til oppfølgingskontoret vårt, og det er mange som ønsker råd om de samme tingene. Derfor ser vi det som en stor fordel med live innringingsprogram der de andre seerne får del i rådene som blir gitt på lufta, forklarer Shokralla.

Miracle Channel er for øvrig den første og eneste kristne arabiske kanalen som sender direkte på tre satellitter til tre kontinent samtidig. I Nord-Afrika, Midtøsten og den persiske gulfen bor det over 300 millioner arabere som kan få inn sendingene. I tillegg bor det rundt 12 millioner arabisktalende i Europa, Storbritannia og Nord-Amerika. Direktesendingene som vil gå fast hver tirsdag gir dermed arabere på alle tre kontinent mulighet til å medvirke i samme program på samme tid. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter