Når våre nye landsmenn med evangeliet

I 2008 var det 8590 arabere bosatt i Skandinavia som kontaktet Troens Bevis etter å ha sett på Miracle Channel. Flere tusen av henvendelsene kom fra Norge.

 

Av Bente Rognmo Thakre

Miracle Channels oppfølgingssenter i Stockholm forteller at det er et stort antall arabere som er bosatt i Europa og Skandinavia som ser på Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal.  Kanalen fikk 20 548 henvendelser fra europeiske muslimer i 2008. Og fra arabere bosatt i Skandinavia kom det 8590 henvendelser.
Her kan du lese hva arabere i Skandinavia har skrevet til kanalen:

Mohammed i Norge:
”Jeg er en ung muslim som liker kanalen deres veldig godt. Programmene tør å sette ord på vanskelige ting. Jeg har veldig lyst til å studere brevkurset Det Nye Liv, og jeg vil gjerne ha bibelen om Jesus.”

Nihad i Sverige:
”Jeg er en 35 år gammel muslimsk kvinne fra Irak. Jeg kom til Sverige for tre måneder siden som flyktning. Min far og alle mine brødre ble drept i Irak. Ikke bare det, men de har tatt min mann som var professor ved universitetet i Baghdad og mitt barn. Jeg vet ikke hva som har skjedd med dem.  Jeg jobbet i en bank.  Jeg har mistet absolutt alt. Jeg ringer til dere fordi jeg pleide å se på Miracle kanalen i Irak. Den var min eneste venn i livet etter at jeg mistet alt. Men jeg ringer dere fordi jeg har ett veldig viktig spørsmål; krever Gud at vi skal drepe i hans navn? I så fall skulle jeg ønske det fantes en annen Gud. Kan dere fortelle meg om denne andre guden?”

– Denne samtalen men Nihad varte i nesten 40 minutter, forteller lederen for kanalens oppfølgingssenter i Stockholm, Merzek.
– Vi ba med henne, men hun begynte bare å gråte, og hun gråt veldig lenge.  Jeg begynte å ringe henne hver dag, og etter en uke tok hun imot Jesus som sin frelser.  Hun tar nå brevkurset Det Nye Livet og vi er i kontakt med henne daglig.

En annen kvinne fra Sverige  skriver :
”Jeg vil gjerne takke dere for programmene fordi de har hjulpet meg mye. Selv om jeg  har mange problemer, klarer jeg nå å være glad i meg selv. I tillegg har programmene gitt meg håp for livet mitt.”

Habib i Norge:
”Ettersom jeg er veldig takknemlig for Herrens kjærlighet vil jeg gjerne skrive noen ord som kan vise hvor glad jeg og hele min familie er i Miracle kanalen. Jeg har sett på mange program som underviser om bibelen. Og jeg takker Gud for kanalen deres for den har vært til stor trøst for oss når vi nå er borte fra vårt hjemland.  Den er blitt en viktig del av vårt daglige liv. Nå håper jeg at dere kan gi meg den Hellige Boken.”

Sarah fra Finland:
”Jeg følger programmene deres som fyller oss med Guds ord og som jeg har på 24 timer i døgnet. Jeg ønsker dere lykke til og at dere skal få være lys mørket.”

Dina i Danmark:
”Jeg er en irakisk kvinne som bor i Danmark. Jeg ser på Miracle Channel,og jeg så at dere reklamerte for brevkurset ”Det Nye Liv” Nå håper jeg at jeg kan få dette brevkurset.”
Elisabeth fra Sverige:
”Brevkurset har blitt veldig viktig for meg. Jeg venter ivrig som ett barn på posten  til jeg får de nye leksjonene. Jeg føler meg lykkelig og fylles med fred hver gang jeg leser gjennom de nye brevene. Tusen takk for hjelpen. Be for meg at jeg skal kunne gå på denne veien og hjelpe andre til å lære å kjenne Jesus.”

Ønsker du at våre nye landsmenn skal få høre evangeliet? Troens Bevis har stort behov for flere støttepartnere til den arabiske satellitt kanalen.
Ved å bli en fast partner er du med på et arbeide som sender evangeliet 24 timer i døgnet til over 300 millioner arabere.  Og som du ser her, er det mange arabisk talende personer i Skandinavia som også ser på kanalen. 
For å støtte arbeidet, kan du klikke her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter