Fikk be for røverne

Dette er drypp fra lokale menighetsplantere som virker i et muslimsk land i Asia. Historiene viser at Gud er en tilflukt og hjelp både i liv og i død.

«En kvinne som hadde vært alvorlig syk i flere måneder og lidd av hjerte og leversykdom, fikk besøk av innfødte evangelister. Vi har besøkt henne over tid og invitert henne til møtene, men hun nektet. Men en dag sendte hun mannen sin til oss for å spørre om vi ikke kunne ha gudstjeneste hjemme hos henne. Sammen med folk fra menigheten reiste vi hjem til henne og holdt et to timer langt møte. Vi ba sammen og vi la hendene på henne og overga henne i Jesu hender mens hun tok imot Jesus som sin frelser. Da vi forlot henne var hun like syk, men vi kunne se at hele ansiktet hennes utstrålte glede og fred. To dager etter gudstjenesten hjemme hos henne døde hun, og vi er alle så takknemlige for at vi fikk denne anledningen til å være øyenvitner til hennes vitnesbyrd om Jesus, og vi tror at hun er trygg hjemme i himmelen nå.»

 

Tilga sin eksmann – fant friheten
«En kvinne som var muslim har besøkt oss i menigheten noen ganger de siste to årene. Hun hadde en hjertesykdom. En dag før hun skulle legges inn på sykehuset besøkte vi henne hjemme og vi forkynte om nødvendigheten av tilgivelse. Hun hadde allerede fortalt oss om sin bitterhet mot eksmannen og om hvordan det har tatt bort all glede fra hennes liv. Jeg fortalte henne at hun kunne bli løst ved å tilgi ham og slik vinne tilbake friheten etter år i sinne og bitterhet. Hun samtykket og gikk med på å tilgi ham. Hun ville også gjerne bli døpt. Neste dag ble jeg med henne inn på sykehuset. Da fortalte hun meg at hun hadde hatt en drøm og sett at hun gikk inn i et vakkert, opplyst og skinnende hus. Neste dag døde hun og vi tror nå at hun har flyttet inn i huset som hun fikk se i drømmen.»

Tilga sin far ved Åndens hjelp
«En tenåringsjente oppførte seg meget dårlig mot foreldrene sine og viste ingen respekt for andre mennesker. Jeg fant ut at dette hadde sin rot i at hun hadde et sinne mot faren sin. Hun følte seg forkastet siden hun ble tatt hånd om av sine besteforeldre. Vi fikk betjene henne en kveld hvor vi hadde evangelisk kampanje og hun ble berørt av Den hellige Ånd og kunne da gi tilgivelse til faren sin. Rett etter denne kvelden var hun som en ny person og alle kunne se at hun hadde endret seg. Vi priser Herren!»

Ba for røverne
«Tidligere i år døpte vi 16 nye troende og det var en stor glede for oss å se innhøsting i tjenesten vår. Vi er så takknemlige og tror på at Gud vil gi oss flere sjeler. Gud er god og gjør store ting for menneskebarna. For en stund tilbake var vi på vei til et område hvor vi har startet arbeid. Det ligger i fjernere strøk og veien dit var meget dårlig. Plutselig var veien sperret av en gruppe menn som ville rane oss. De prøvde å stjele alle tingene våre. Da sa jeg til dem at de kunne få alt vi hadde på én betingelse; at jegk unne få be for dem. Til min store overraskelse godtok de mitt forslag og jeg ba for dem. Etter forbønnen gav de oss alt tilbake og lot oss reise videre. Gud er forunderlig og Han var med oss og bevarte oss på en veldig unik og morsom måte!»

Over 1300 innfødte evangelister er i dag i fulltidstjeneste gjennom støtten til Troens Bevis partnere. Velger du å støtte en innfødt evangelist fast, vil du få bilde og brev fra feltlederen med informasjon om feltet der evangelisten virker. Du vil også få en avis to ganger i året med oppdaterte nyheter og vitnesbyrd fra våre misjonsfelt.

Send ut din egen evangelist ved å sende kodeord Evangelist til 2377 (du blir kontaktet om ønsket månedlig beløp). Du kan også ringe oss på telefonnummer 38357500 eller sende en mail til [email protected].Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter