Fikk nytt bilde av Gud

Les den oppmuntrende meldingen Miracle kanalen fikk fra en tidligere muslimsk kvinne.

“Det er noe som jeg må dele med dere. Det beste jeg har lært gjennom å snakke med dere på oppfølgingskontoret til Miracle kanalen, er å lære å tenke. Dere ser sikkert på dette som en enkel sak, men for meg betyr det en enorm forskjell.
Jeg fant følgende stykke på Facebook siden deres, der spørsmålet var: Hvorfor tillater Gud smerte og vonde ting? Jeg har alltid tenkt at det var Gud som gav oss det vonde i livet som straff for det gale vi gjør. Jeg tenkte at han gjorde det for å kontrollere oss. Dette har gjort at jeg har vært virkelig sint på Gud. Jeg ønsket at denne manipulerende Guden ikke eksisterte. Men nå har jeg lært å tenke på alt på en ny måte. Jeg tror at Gud er trofast og god og jeg klandrer ikke Gud lenger for det smertefulle og vonde i livet mitt. Jeg ønsket å dele dette med dere, så dere kan gleder dere over at dere er årsaken til at jeg har forstått dette.»

 

Miracle Channel er Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal. Den kan bli sett av over 400 millioner TV-seere i Midtøsten og Nord-Afrika. Ønsker du å være med og støtte dette arbeidet med en misjonsgave, kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter