Vellykket start på Planetene

Rundt 1000 barn og voksne er i disse dager engasjert i barne-og ungdoms tilbudet under Sommerstevnet i Sarons Dal.

Med nærmere 800 barn og 200 medhjelpere kjører den ene planetbussen etter den en andre med barn og unge rundt i distriktet denne uken. På programmet står spennene sports- og friluftsaktiviteter.

I fem dager er det fullt program der de unge får delta på aktivitetsgrupper de selv har valgt. Hver gruppe har alderstilpasset samlinger med leker, mye sang og musikk og enkel bibel-undervisning.

– Det morsomme er å se hvor engasjerte både barn og unge blir også under samlingene. Det skotter ikke på hender som fyker i været hver gang det blir bedt om frivillige til å være med på en lek eller delta på andre måter, sier Eivind Aadland som underviser på Tweens (10-13 år) møtet mandag kveld.

Hendene fyker i været igjen når Eivind Aadland spør etter to som kan være kenguruer. To tweens kommer straks opp. Den ene får beskjed om å oppføre seg som en kenguru, og den andre som en bedre kenguru. Til latter for forsamlingen griper barna raskt fatt i poenget; at de er best når de er den de er den skapt til å være, nemlig dem selv.

En villmarksgruppe får prøve seg på å bygge en villmarksleir der de skal få overnatte. Det blir blant annet rafting på Evje, bading i Kvinabadet, fjellklatring i Lyngdal, skating på Lista og vannsport i Farsund.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter