Registrering av Planetbarna

De godt over 800 forhåndspåmeldte planetbarna kan glede seg til en flott og spennende uke under Sommerstevnet i Sarons Dal. Men det er fremdeles plass til flere!

– Dersom du ikke har rukket å registrere ditt barn for Planetene er det fremdeles plasser igjen, opplyser Planetleder Vanja Halltorp lørdag ettermiddag.

– Jeg vil virkelig oppmuntre barn og unge i distriktet til å bli med på en spennende og innholdsrik uke. De som ikke melder seg på, går virkelig glipp av noe, mener hun.

Etter å ha jobbet med Planetopplegget i nærmere ett år er de fleste brikkene nå på plass.

Påmeldte barn (og nye) bør registrere seg i løpet av søndag mellom kl. 14:00 og 22:00 (anbefales) på Planetkontoret i Sarons Dal-hallen.  Ellers er det også mulig å få registrert seg mandags morgen kl. 08:00 til 10:30. For YouthPlanet er registreringen flyttet til Youth-teltet på øvre Egeland.

– Vi har mer plass på de fleste Plantene, bortsett fra på BarnePlaneten (5-8 år). Men dersom foreldre kan melde seg som medhjelpere på denne Planeten, kan vi ta imot flere barn her også, forsikrer Vanja.

Foresatte til alle registrerte barn vil motta en e-post i løpet av helgen med detaljert program for uken og hva barna trenger å ha med seg.

Men felles for alle Planetene er at barna tar med seg badetøy og regntøy hver dag. Barn på Junior, Kidz og Youth bør også ta med seg drikke hver dag.

Detaljert dagsprogram for hver Planet med tid og sted er trykket i stevneprogrammet som kan hentes på Stevnekontoret.

Ellers finnes det også detaljert informasjon for hver Planet her:

MiniPlaneten (2-4 år)

BarnePlaneten (5-8 år)

JuniorPlaneten (9-10år)

KidzPlanet (11-12 år)

YouthPlanet (13-16 år)

Du kan også laste ned en Troens Bevis app med hele Stevneprogrammet på App Store eller Google Play.

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter