Bare gi meg Jesus

Ukens andakt av Ole Kristian Iglebæk.

Denne bønn er for meg veldig sterk og viktig i mitt liv. Det handler om det bilde jeg bærer på i mitt indre av Jesus. Hvem han er og hva han kan gjøre for meg. Jeg leste en historie som jeg vil dele.

Philip Yancy forteller. Da jeg satt i London og så framover i salen mot den kongelige losje, der dronningen og hennes familie satt, fikk jeg et glimt av hvordan herskere fører seg her i denne verden. Med livvakter og trompetfanfarer, en flom av strålende klær og glitrende juveler. Dronning Elisabeth hadde nylig besøkt USA og avisen beskrev omstendighetene rundt henne. To tonn bagasje. To klesskift for hver anledning. Sørgeklær i tilfelle noen skulle dø. Hun hadde med seg egen frisør. To kammertjenere og en mengde hjelpere. Det hele kostet bortimot 20 millioner dollar.

I kontrast til dette fant Guds ankomst til jorden sted i en stall. Uten en tjener å tilstede. Ikke noe annet enn en krybbe å legge den nyfødte kongen i. Det var flere dyr enn mennesker som var tilskuere. Men det er en som peker seg ut som den mektigste skikkelsen I hele menneskehetens historie. JESUS FRA NASARET. BARE GI MEG JESUS.

Etter å ha levd livet sammen med Jesus blir en mer og mer fasinert av hvem han er. Alltid noe nytt å oppdage, spennende hva han kan gjøre. Inspirerende å forkynne evangeliet, de gode nyheter.

Joh. 1:14 Og vi så hans herlighet. Den herlighet som den enbårne har fra sin far, full av nåde og sannhet. Bare gi meg Jesus.

Ole Kristian Iglebæk

 

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter