Kjempestart for turneen Generasjoner For Nasjoner

Troens Bevis startet 4. september opp Turneen Generasjoner for Nasjoner. 56 partnere i Kristiansand og Arendal ville på åpningsdagen bli partnere med Troens Bevis for å nå nye mennesker med evangeliet.

Søndag kl. 11 startet turneen med et flott møte i Filadelfia Kristiansand. I en menighet som selv står midt i en stor bygningsprosess som krever store økonomiske ressurser, var det meget oppmuntrende at til sammen 44 personer ville bli partnere med Troens Bevis og støtte misjonsarbeidet fast.

Sørlandskirken i Arendal er sannsynligvis den menigheten som er viktigst under sommerstevnet i Sarons Dal, med alle sine frivillige medarbeidere som er med år etter år på planetene. På søndag ble Sørlandskirken først offisielt en partnermenighet sammen med Troens Bevis. Etterpå var det et inspirerende møte der både Kari og Rune Edvardsen delte hjertet sitt om tiden som har vært og tiden som ligger foran Troens Bevis og misjonsoppdraget. 12 nye partnere ble med i Sørlandskirka denne søndagen.

Kl. 19 var teamet fra Troens Bevis tilbake i Filadelfia Kristiansand, men nå på et møte for «godt voksne». Hans Martin Skagestad talte inspirerende under møtet, og Kari Edvardsen ble senere intevjuet om livet med og uten Aril. Du kan se klippet på vår turnéens nyhetsside her.

Til sammen var det 56 personer som ønsket å bli støttepartnere under åpningssøndagen, og vi er er godt i gang med å nå målet om 500 nye partnere. Gjennom 27 møter over store deler av landet ønsker Troens Bevis på nytt å sette på fokus på behovet for misjon i dag.

Følg med på Facebook eller turnéens egen nyhetsside. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter