Video

Feed

Rune, Sølvi og Kari Edvardsen vitne til Las Vegas-skyting.

Rune Edvardsen med Sølvi og Kari Edvarsen - befant seg plutselig midt i dramaet som utspiller seg i Las Vegas.
Rune skriver følgende på melding:

«Kari, Sølvi og jeg er rett i nærheten av skytingen. Tidligere på kvelden spiste vi middag på Mandalay hotell der skytingen pågikk. Rett over veien for Mandalay pågikk konserten som folkene ble skutt på. Vi så masse folk der på vei hjem til vårt hotell 150 meter bortenfor.
Da jeg oppdaget nyheten om skyting i Las Vegas forsøkte jeg å gå ned for å se på utsiden. Men når jeg kom i heisen var folk i panikk og ropte at skytteren hadde kommet inn på vårt hotell. Da returnerte jeg til rommet og har siden vært der å sett på nyhetene. Tragisk hva som har skjedd.

Vi føler oss rimelig trygge på rommene. Nå er det sent og hele området er stengt av og vi håper å kunne reise til LA i morgen tidlig.

Rune Edvardsen.»

Saker på nett:
http://avisenagder.no/nyheter/rune-edvardsen-vitne-til-las-vegas-skyting/19.48365
https://www.dagbladet.no/nyheter/skyting-ved-musikkfestival-i-las-vegas-minst-20-drept-over-100-skadd/68747168
https://www.nrk.no/sorlandet/edvardsen-i-skyteepisode-1.13715033
http://www.dagen.no/Nyheter/USA/–-Folk-gråt-og-skrek-«han-har-kommet-inn-på-vårt-hotell»-529328

Les mer


TurnélisteOm turnéen

Denne høsten drar Troens Bevis på norgesturnéen «Generasjoner for Nasjoner». Ifjor var det formelt 50 år siden vi startet og nå inviterer vi hele landet og alle generasjoner til å skrive 50 nye år med misjonshistorie.

Du får møte tre generasjoner fra Troens Bevis: Kari Edvardsen, Rune Edvardsen og Hans Martin Skagestad. Sammen har vi et mål om 500 nye misjonspartnere som ber, gir og blir tent av brannen for at alle skal få høre evangeliet minst en gang i løpet av livet! Vi byr på en «helaften» på i underkant av 2 timer i misjonens tegn med forkynnelse, lovsang, inspirerende historier, media og stand.


BLI STØTTEPARTNER