En fest og inspirasjon

Med rundt 1000 barn på Planetene og anslagsvis 7-8000 besøkende i løpet av uken, var Sommerstevnet i Sarons Dal en ubetinget fest og inspirasjon for deltagerne.

I tillegg til å være et samlende stevne for kristne fra ulike menigheter og kirkesamfunn, er det også en uke i misjonens tegn der det samles inn midler til Troens Bevis sitt misjonsarbeid. Til sammen ble det samlet inn i overkant av 1,4 millioner kroner i misjonsmidler.

65 nye innfødte evangelister fikk støtte til å sendes ut i Himalaya og Ghana.
Det er nå minst 1150 innfødte evangelister i 26 ulike land som får fast underhold fra Troens Bevis og deres støttepartnere.

– Vi har faktisk klart å doble antall innfødte evangelister på 5 år, opplyser Glenn Tønnessen, administrerende leder i Troens Bevis.
– I år var ett av høydepunktene da vi fikk besøk fra Himalaya av vår feltleder Dawa. Som tidligere livvakt for Dalai Lama hadde han en fantastisk historie å fortelle.

I Musikk-kaféen etter kveldsmøtene lykkes det frivillige å samle inn midler til en hel kampanje i Burkina Faso. Troens Bevis sin arabiske satellittkanal, Miracle Channel, opplevde også å få god støtte til misjon og kirkeplanting blant muslimer i Midtøsten og Nord-Afrika.

– Jeg er veldig imponert over alle de positive og flotte menneskene som jeg har truffet under Stevnet. Det gir meg godt håp for fremtiden, både i Norge og på misjonsmarken, sier Rune Edvardsen, leder for Troens Bevis.
– Nå gleder jeg meg til høsten da vi skal besøke menigheter rundt om i landet under turneen «Generasjoner for Nasjoner».

Klikk her for å motta et gratis abonnement på Troens Bevis bladet.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter