Fornøyde ungdommer på YouthPlanet

Rundt 230 ungdommer i alderen 13-17 år har hatt en topp uke på YouthPlanet i Sarons Dal.

– Jeg er med fordi jeg ønsker å se liv forvandlet og ungdom møte Jesus, sier Jarl Håkon Pedersen fra Farsund, populært kalt «generalen» og Mathias Siljedal fra Flekkefjord. Begge er med i ledelsen av Youth Planet. Det er 235 ungdommer som har deltatt på YouthPlanet, og i tillegg er det 23 som har vært med som frivillige gruppeledere og 10 som administratorer.

– Og det vi ser er at over 200 ungdommer har en fantastisk uke på leir, supplerer Mathias.
På torsdag kunne de fortelle at i løpet av ukas tre første dager er det nærmere 50 ungdommer som har tilkjennegitt at de vil følge Jesus. Men de er mest opptatt av er at de er med å så noe som kan spire hos ungdommene fremover.

– Det er ikke tallene som er viktigst, men at ungdommer får et møte med Jesus, legger Mathias til.

– Det kan jo være folk som senere i livet vil si at troen min begynte på leir i Sarons Dal, uten at de kom frem for å ta imot Jesus under et av møtene.

– I kveld hadde vi for eksempel nattverd og forbønn på møtet. Det er jo også en betydningsfull troshandling, sier Jarl Håkon.

Nytt i år var blant annet at YouhtPlanet flyttet ut av Stålhallen i Sarons Dal og opp i eget møtetelt med campingmuligheter på Øvre Egeland.

– Jeg må også si at vi er veldig fornøyd i år med å være her på campingen, og vi er veldig takknemlig til bonden som har leid dette området ut til oss!

Les mer om Planetene i august og september nummeret av Troen Bevis bladet.

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter