Forventningsfulle barn klar for Planetene

– Vi har sett mange smilende og forventningsfulle barn, forteller Kate Elin Iddeland etter en travel men velorganisert Planetstart under Sommerstevnet.

Det var rett i underkant av 1000 forhåndspåmeldte barn som i løpet av mandag morgen fant veien til sine Planet grupper.

Finn Arne Johansen, som administrerer aktivitetene på BarnePlaneten, legger til det var nok flere barn som dessverre ikke fikk plass på BarnePlaneten på grunn av ledermangel. Han legger til at han har vært med som medhjelper de siste 13-14 årene der han har fulgt barna sine gjennom både Barne, Kidz og YouthPlanet.

– I år er det kun den yngste som er med igjen. Hun er med som leder på JuniorPlaneten og kom rett fra Skjærgårds gospel i går, legger han til.
De er også fornøyd over å ha to helt nye tilbud for barn. Den ene er sykkelgruppe på JuniorPlaneten og «Forsvar din tro» på YouthPlanet. Til sammen er det nærmere 200 forskjellige aktiviteter som skjer simultant denne formiddagen på de forskjellige Planetene. De eldre barna blir busset til sine destinasjoner, for de yngre er aktivitetene lagt til rette i Sarons Dal. Men felles for alle er at formiddagen starter med lovsang og undervisning.
Planetsjef Siv Camilla Ottesen kommer bort til Planetregistreringen og forteller Kate Elin at neste programpost for henne denne travle formiddagen er å planlegge gruppefotografering.

– Til å være første dag har alt gått kjempebra. Våre 191 medhjelpere og ledere står skikkelig på og er flinke til å ordne opp. Selv regnbygene tok folk med godt humør!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter