Påskehilsen fra Troens Bevis i Israel

Troens Bevis har i disse dager med seg et reisefølge til Israel som følger Jesu fotspor gjennom påskehøytiden. Alt er rolig, men det er få turister, ifølge reiselederne.

– Det er en opplevelse å være i Bibelens land, sier Sten Sørensen i en hilsen fra Jerusalem.

Han og Rune Edvardsen er reiseledere for en gruppe på 43 personer. Rundt halvparten har ikke vært i Israel før.

– Alle storkoser seg og stemningen er god. Ingen angrer på reisen, sier Sten Sørensen.

– Vi reiser til Israel fordi det er et land som er spekket med historie som har med vår tro å gjøre. Dessuten er det viktig å vise takknemlighet og støtte til landet.

Men Sørensen er bekymret over det lave antallet turister.

– Vi får høre at antallet turister er mer enn halvert det siste halvannet året. Der det før sto parkert 10 busser, er det kanskje bare to busser denne påsken. Det er god plass i spisesalene på hotellene, og det i selve påsken, påpeker han.

Gruppen til Sten Sørensen besøkte også Betlehem. Der var det fredfullt og stille og lite turister.

Sørensen anbefaler kristenfolk å reise til Israel. Han forteller at han opplever det som rolig og trygt. Bibelen blir også mer levende etter at en har besøkt stedene, mener han.

En av kveldene var en messiansk jøde og en kristen araber samlet med gruppen fra Norge. Begge er nasjonale evangelister lønnet av Troens Bevis. Det ble en sterk kveld med forbrødring og forbønn for Israel.

– Det er bare fredsfyrsten Jesus, Messias som er regionens eneste håp, sier Sten Sørensen i sin påskehilsen fra Jerusalem.

Tags:
,


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter