Myanmar åpnet seg for evangeliet

For få uker siden holdt Rune Edvardsen misjonskampanje for tusenvis av mennesker i storbyen Yangon i Myanmar. De tre kampanjedagene i byen gav store resultater. Til sammen 6000 mennesker responderte på innbydelsen om å gi sine liv til Jesus disse tre kveldene.

– Svært mange av dem var ungdom. Det er omtrent like mange mennesker som i hele Kvinesdal kommune, forteller Rune Edvardsen.

Opp mot 20 000 mennesker var samlet siste kveld i Yangon. Det har aldri hendt før. For folket opplevdes det som et mirakel.

Flere av landets mest kjente artister sto sammen med Rune Edvardsen og bandet for å løfte fram Jesus midt i dette buddhistiske landet.

runeedvardsen-myanmar3

Unge mennesker tar imot Jesus

– Å se folkehavet som rekker sine hender i været når jeg utfordrer dem til å velge Jesus er enormt sterkt. Jeg har holdt mange misjonskampanjer i flere verdensdeler, og det er like spesielt hver gang. Men det er jo spesielt å vite at det vi nå gjør var forbudt for bare 3 til 4 år siden, sier Edvardsen, takknemlig og glad etter kampanjen i Myanmar.

– Nå gjenstår det viktige oppfølgingsarbeidet, der vi starter underhold av flere nye innfødte evangelister som skal plante menigheter og følge opp de nye troende, avslutter Rune Edvardsen.

I forbindelse med storsatsingen i Myanmar, har Troens Bevis satt i gang en kronerulling for å dekke inn utgiftene.

GÅ TIL AKSJONSSIDE

Støtt aksjonen ved å klikke på knappen over, eller ved å sende en SMS med kodeord TRO MYANMAR til 2377. Da bidrar du med 300 kroner,-

Du kan også gi en gave på aksjonskonto 3080 31 01449.

Se bilder fra kampanjen:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157661549782772″ flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Myanmar 2015″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Troens Bevis 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter