Besøkte 25 ledere i Trondheim

Lars Agnar Rosten og Sten Sørensen møtte rundt 25 ledere i Trondheim fredag formiddag. Det kom pastorer, politikere, forretningsfolk m.m. for å høre hvordan menigheten kan ta et større samfunnsansvar.

Kirkene er som oftes innadvendte og kun opptatt med sitt. Lars Agnar Rosten holdt et inspirerende foredrag om hvordan kirkens kall er å nå ut til nye mennesker med evangeliet. Han nevnte både Filadelfia Kristiansand og Troens Bevis Verdens Evangelisering som gode eksempler på hvordan man kan nå ut med oppdraget og utgjøre en forskjell.

Sten Sørensen talte varmt om arbeidet som Troens Bevis driver. Han berettet om sin tur til India i slutten av januar og fortalte at det er viktig at kirkeledere også får se med egne øyne hvordan misjonen drives. Dette vil gi stor inspirasjon, fortalte Sten. Han oppfordret også til et samarbeid der det kunne bli flere partnermenigheter.

Søndag kveld er det misjonskonsert i pinsemenigheten Betel Trondheim der Rosten og Sørensen vil presentere arbeidet til Troens Bevis. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter