Rebekka ble helbredet på YouthPlanet

Rebekka Blanchard forteller at hun ble momentant helbredet tirsdag kveld på YouthPlanet.

– Jeg har hatt store problemer med kneskålene mine. De har vridd seg frem og tilbake flere ganger. Det føltes ut som en boks brus som blir klemt sammen på midten, knærne bare sviktet. Jeg har vært til flere utredninger, og i høst var det snakk om operasjon etter besøk hos ortoped, forteller Rebecca (16).

– Jeg har hatt problemet med knærne siden 6. klasse og nå skal jeg begynne på videregående. Jeg ble bedt for her i fjor, og jeg kjente en liten kraft gå igjennom dem, men ikke noe som gav forandring. Så ble jeg bedt for på mandag uten at noe spesielt skjedde, men da jeg gikk opp til forbønn igjen på tirsdag, kjente jeg plutselig en voldsom kraft gå igjennom hele meg. Jeg ble momentant helbredet. Jeg hopper og jeg danser og jeg er med på ting som var helt umulig for meg før. Jeg synes det er helt utrolig at jeg får oppleve dette, sier Rebecca og blinker vekk noen tårer fra øyne som stråler.

– Men størst er allikevel følelsen av å være berørt av Guds ubetingete kjærlighet. Nå har jeg kjent Guds kjærlighet på kroppen, og jeg føler at nå kan jeg møte hva som helst i livet, for jeg vet at Gud elsker meg. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter