Nærmer seg 1000 barn i Sarons Dal

De første dagene i juli var det påmeldt 962 barn til Planetene under Sommerstevnet i Sarons Dal. Men det er ennå noen ledige plasser.

Den 3. juli var det påmeldt 962 barn til Barne- og ungdomsplanetene under Sommerstevnet i Sarons Dal. Stevnet begynner lørdag 12. juli og varer til søndag den 20. juli. Da det tidligere alltid har vært en god del barn som først melder seg på Planetene etter at de er kommer til Sarons Dal under Stevneuken, forventes det at det endelige tallet blir over 1000 barn som deltar under Sommerstevnet.

– Vi har ennå noen plasser igjen, så foreldre må ikke miste motet når de hører det høye antall barn som er påmeldt allerede, forsikrer Henriette Ubostad i Sarons Dal.

– Men vi anbefaler på det sterkeste at foreldre melder barna på Planetene før de kommer til Sommerstevnet på grunn av den store pågangen, legger hun til.

– Vi har ledige plasser på Barneplaneten dersom foreldre eller foresatte kan være med som ledere. Ellers er det noen ytterst få plasser igjen på både Kidz Sport og Kidz Villmark, men de vil nok gå fort, så meld dere på så fort dere kan, sier Henriette.

Planetene har vært en viktig del av Sommerstevnet i Sarons Dal i flere år. De er et fem dagers tilbud for barn og ungdom fra 2 til 18 år. Mange foreldre velger også å være med som Planetmedhjelpere og får på denne måten ekstra tid med barna sine i en ellers hektisk hverdag.

Hver planet har også sin egen Planetpastor som er sammen med barna hele uken. Kåre Skuland er pastor for Miniplaneten (2 til 4 år) og Barneplaneten (5 til 8 år), Jarle Waldemar er pastor for JuniorPlaneten (9 til 10 år), Christoffer Egeland er pastor for KidzPlanet (11 til 12 år) og Kai Johansen og Lillian Tveit er pastorer for YouthPlanet (13 til 18 år).

Hver dag startes med en samling der det er undervisning og sang tilpasset barnas aldersgruppe, før dagen fortsetter med spennende og utfordrende aktiviteter både på området i Sarons Dal og distriktet rundt.

Stevnesjef Sten Sørensen skjuler ikke sin begeistring over den store interessen fra barnefamilier som kombinerer misjonskonferanse og ferie for hele familien under Stevneuken.

– I 2008 hadde vi rundt 500 barn på Planetene. Nå kan vi forvente et innrykk på rundt 1000 barn i Sarons Dal.  Det er helt fantastisk.  Det setter helt klart sitt preg på Sommerstevnet og forteller mye om fremtiden, mener han.

– Men jeg må legge til at mest av alt legger vi vekt på å være et Stevne for alle generasjoner, med familien i fokus. Sommerstevnet er også en plass der folk kan få et livsforvandlende møte med Jesus.  Og så er det en møteplass for vennskap og relasjoner, presiserer Stevnesjefen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter