40 nye evangelister sendes ut

Rune Edvardsen og Glenn Tønnessen besøkte søndag to menigheter i Bergensområdet. Her ble det rekruttert partnere til 40 nye innfødte evangelister som kan nå sendes ut i Sørøst-Asia.

20 av de nye evangelistene blir nå sendt ut og underholdt av Troens Bevis gjennom arbeidet til Credokirken i Nord India, Burma, Thailand, Laos og Kina.

– Søndag besøkte vi  våre partnermenigheter, Credokirken i Bergen og  Sion Øygarden. I den første menigheten ble møtene arrangert felles med Salt Bergenskirken og Sion Blomsterdalen. Det var godt å få komme til menighetene vi samarbeider med. Vi fikk kjenne at vi står sammen om en felles misjonstanke for å nå Sørøst-Asia med evangeliet. Her finnes det land med mindre enn tre prosent evangeliske kristne, forteller administrativ leder i Troens Bevis, Glenn Tønnessen begeistret etter møtene i Bergen.

– Bare evigheten vil gi svar på frukten fra disse 40 pionerevangelistene som nå sendes ut. Dette var en god dag på jobben, sa Rune. I begge menighetene inspirerte han til felles misjonsinnsats.

– Det er fullbrakt. Alt er tilrettelagt for at mennesker skal bli frelst! Og kan jeg, så kan alle. Jeg er kun en enkel sveiser fra Kvinesdal. Men Han gir hva vi trenger. Ta et steg frem og gjør noe. Ta initiativ! Gjør noe! Akkurat som de 12 disiplene som tok oppdraget som Jesus gav dem. Du kan gjøre noe! Ta et steg frem og send ut en evangelist, var talen til misjonslederen.

– Menighetene er nøkkelen både hjemme og ute. Jeg er ikke interessert i misjonsorganisasjoner, men menigheter. De innfødte evangelistene planter menigheter. Facebook ble utbredt på åtte år. Vi har snart brukt 2000 år, og fortsatt har ikke alle hørt evangeliet, avsluttet Rune på kveldsmøtet i Øygarden, før han salvet og ba for flere.

Rune sliter med sykdom etter en reise til India, men ved hjelp av hostesaft, tabletter og forbønn kviknet han til.

– Han taler enkelt, inspirert og relevant slik at budskapet blir lett forståelig, avslutter Glenn. Mandag underviser Rune på bibelskolen Substans i Bergen sentrum.

Pastor Karstein Pahr i Sion Øygarden deler følgende på Facebook like etter møtet.

– Møtet i Sion i kveld med Rune Edvardsen og Glenn Tønnessen var helt spesielt. Rune delte fra sitt hjerte, og misjonsgløden ble på nytt opptent blant de mange tilstedeværende. Som menighet ønsker vi å være med å bringe ut verdens beste budskap. Vennene fra Sarons Dal ønskes hjertelig velkommen tilbake. La oss stå sammen i utbredelsen av evangeliet. Det vil garantert gi resultater! Troens Bevis har de siste to år økt fra 600 til omkring 1000 innfødte evangelister, og har nå et mål om 2000. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter