Planetregistreringen har startet

Registrering på nett for Planetene åpnet 1. januar. Vi oppfordrer til påmelding raskest mulig for å garantere plass.

Vi minner om at registreringen for Planetene for Sommerstevnet 2014 i Sarons Dal åpnet 1. januar. Planetene er det populære ukelange barne- og ungdomstilbudet fra 14. til 18. juli under Sommerstevnet i Sarons Dal.  Planetene er tilpasset de forskjellige aldersgruppene med daglige samlinger og spennende aktiviteter. Det er lurt å være tidlig ute med påmeldingen da enkelte av Planetene raskt fylles opp.  

Vi oppfordrer også foreldre og foresatte til å melde seg på som ledere for barna. Antall ledere avgjør hvor mange barn som får plass. 

Miniplaneten er for barn mellom 2 og 4 år:

Hver dag starter med familiemøte med Janne og Kåre Skuland inne i Sarons Dal-hallen. Her blir det et supert opplegg sammen med Barneplaneten, med lovsang, skuespill og gøy underholdning.

Etter samlingen går små og store til eget område fullspekket av rutsjebaner, hoppeslott, sandkasser, husker, sklier, og mye mer. Det blir også turer til badelandet i Sarons Dal og mulighet til å sitte på med hest og kjerre, samt ansiktsmaling. En enkel lunsj nytes midt på dagen. Utover dagen, drar hovedlederne i gang en sangstund med barna, der man synger alt fra ‹Min båt er så liten» til «Mikkel Rev».

Dagene slutter med en felles avslutning sammen med Barneplaneten cirka kl. 14:30, som varer til cirka kl. 15:00.

For å registrere barna på en Planet eller for mer informasjon om Planetledere,  klikk her.

Barneplaneten er for barn mellom 5 til 8 år:

Alle dagene starter med familiemøte med Janne og Kåre Skuland i Sarons Dal-hallen. Rammen rundt møtene er laget til Middelalderen, med et klart og enkelt budskap om Guds kjærlighet bak det hele.

Etter familiemøtet går barna med stammeleder ut til sin stammepåle hvor aktivitetene for dagen starter.
Dagene fylles med aktiviteter i et forrykende tempo, med bading og vannsklie, hest og kjerre, leirbok, hoppeslott og skattejakt, bare for å nevne noe. I løpet av uka er barna innom 25-30 forskjellige aktiviteter. Det er også lunsj og gruppesamtaler i løpet av dagen, og hver enkelt stamme får god tid til å bli kjent.

Hver dag blir det felles avslutning ca. kl. 14:30 foran Sarons Dal-hallen, der foreldre og foresatte henter barna.

For å registrere barna på en Planet eller for mer informasjon om Planetledere,  klikk her.

JuniorPlaneten er for barn mellom 9 til 10 år:

Dagene starter med at man møter der bussene står kl. 09:15. Så transporteres man til en skole i nærheten med badeplass og et fantastisk uteområde. Samlingen foregår i gymsalen med Jarle Waldemar. Jarle har utgitt flere DVD-er og CD-er og reiser rundt for å fortelle barn om Jesus i hele Norge.

Etter samlingen blir det ulike aktiviteter og masse moro. Tirsdag reiser barna til Sørlandsbadet, og torsdag planlegger man tur til Kongeparken! De kommer derfor hjem litt senere denne dagen.

Planeten avslutter når barna er tilbake, cirka kl. 15:00, og da hentes de av foreldre eller foresatte ved bussene.

For å registrere barna på en Planet eller for mer informasjon om Planetledere,  klikk her.

KidzPlanet er for barn mellom 11og 12 år:

Dagene starter med KidzPlanet-møte i Stålhallen kl. 09:30. Her får barna møte Jesus gjennom lovsang og kreativ forkynnelse. Som regel har vi et tema som går gjennom hele uken. Deretter starter aktivitetene. Du kan velge mellom tre grupper – sport, dans og villmark

Nyhet! – KidzDigg
Nytt i år er tirsdagskvelden, da det arrangeres eget opplegg for KidzPlanet i Digg-teltet. Kveldens program er foreløpig hemmelig.

Sport, dans, villmark

Sport:

Ballspill og moro, utfordringer og lek. En av dagene blir det rafting i Mandalselva! En annen dag turneringer og bading. Og torsdag til fredag blir det overnatting i en gymsal med nattbading i Sørlandsbadet i Lyngdal.

Dans
:
Denne gruppen har blitt veldig populær, og fylles raskt opp. To dyktige instruktører lærer gruppen forskjellige danser, samtidig som man er med på litt andre aktiviteter også, og overnatter sammen med Sport-gruppen. Gruppen kommer til å framføre det de har lært i løpet av uken på avslutningsmøtet fredag.

Villmark
:
Er for dem som liker å herje ute. Programmet er ulikt fra år til år, men rappellering fra fjell, lavvo-bygging, teambuildingsoppgaver og har vært noen av aktivitetene. En av dagene er det rafting i Mandalselva, og torsdag til fredag blir det eget opplegg med overnatting på leirstedet man har laget.

Avslutning

Alle foreldre og foresatte er invitert til avslutningsmøtet i Sarons Dal-hallen fredag kl.15.30.

For å registrere barna på en Planet eller for mer informasjon om Planetledere,  klikk her.

YouthPlanet er for ungdom mellom 13 og 18 år:

Vi inviterer til fem fantastiske dager med aktiviteter, lovsang, teambuilding og masse gøye folk! Man får utvikle seg innen dans, motorcross, utfordrende forkynnelse, fjellklatring, media, paintball, vannsport og mye mer. For de som liker at det skjer noe hele tiden, er YouthPlanet den perfekte sommerferien. Meld deg på sommerleiren, og få en uforglemmelig sommer i Sarons Dal.

For å registrere barna på en Planet eller for mer informasjon om Planetledere,  klikk her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter