Rune: Et stort Stevne på fremmarsj

– Det har vært et stort Stevne som jeg opplever er på fremmarsj, og som gir grunnlag til å tenke mer, større og enda bedre i årene fremover, sier Rune Edvardsen.

– Som OL presidenten sa i Lillehammer i 1994, sier jeg “the best Stevnet ever” utaler en fornøyd  Rune Edvardsen like etter Sommerstevnets siste møte søndag kveld.

– Jeg tror sjelden noen gang at vi har fungert så bra i alle ledd. Forkynnelsen har truffet blink, lovsangsledelsen har fungert veldig greit, og barne- og ungdomsarbeidet yrer som aldri før og vokser fra år til år.  Og i tillegg opplever jeg at teamledelsen som ligger i bunnen er veldig spennende, fremhever Rune Edvardsen.

Barna toppet kaken
Rune har ikke lyst til å fremheve enkelte høydepunkt fremfor andre, men innrømmer at for han var nok det største å se hvor bra Planetene med 929 barn og 207 ledere og medarbeidere fungerte.

– Jeg føler at de er blitt noe av det viktigste på Sommerstevnet, og det vi lykkes mest med. Her kommer vi bare til å satse ennå sterkere i tiden fremover. Jeg tror at mange av bana og de unge som kommer hit vil være en viktig del av den nye, unge generasjonen for Guds rike her i Norge. 

Når jeg ser på alle foreldrene som bringer barna sine på Planetene og ikke minst stiller opp selv, synes jeg det er ett fantastisk signal om hva Gud ønsker å gjøre blant oss.

– Jeg ønsker heller ikke å fremheve enkelte forkynnere, men forkynnelsen har fulgt en tråd og truffet blink i møte etter møte. Det har vært alvor, gleder og velsignelse. Givergleden har også vært god, noe som alltid er et godt tegn. Jeg føler at Sarons Dal virkelig er det inspirasjonssenteret som vi sier at det er. Når vi sier noe, så høres det.

– Også er jo deltagerne fantastiske. Så mye fantastisk og så mye spennende historier som de har. Det store høydepunktet er jo egentlig at vi får treffe våre partnere, poengterer Edvardsen.

Intensiverer arbeidet
– Nå skal vi i Troens Bevis intensiverer arbeidet ennå mer utover høsten og vinteren. Det skjer spennende ting på alle fronter. Vi går inn i nye områder i Asia og vi hører fra cirka 18 000 Jesus søkende muslimer hver måned gjennom vår arabiske satellittkanal.  Det blir nye kampanjer i utlandet mens teamet vårt i “Sammen for Norge” skal bygge ungdomsarbeid på Birkeland og på Ørsta utenfor Volda. Også opplever vi partnerskap med nye menigheter som jeg tror er utslagsgivende for mye av det som vil skje fremover. Vi skal stå sammen for misjon som aldri før.

En spesiell takk
– Jeg vil også gjerne si en helt spesiell takk til alle våre partnere og misjonsvenner som var med på å gjøre dette Sommerstevnet til et av de beste noensinne. I sommer fikk vi feire 50. års jubileum, og det er kun på grunn av alle våre fantastiske partnere som ber for arbeidet og ellers står sammen med oss. Må Gud velsigne dere alle i året som kommer, også ser jeg frem til å treffe dere på Sommerstevnet i 2014!

Vi minner om at dere kan se talene og seminarene fra stevneuken i vårt videoarkiv.

Se jubielumstalen til Rune Edvardsen:

{snippet video|92033} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter