Digg-teltet: Med fellesskap på agendaen

Digg-teltet under Sommerstevnet i Sarons Dal byr på mer en god mat etter kveldsmøtet.

Mandag kveld under Sommerstevnet åpnet Digg-teltet dørene for den første av tre kvelder der det tilbys god mat og underholdning etter kveldsmøtet. En rask titt inn i teltet åpenbarte en varm og lun stemning ved de fulle bordene som flittig ble besøkt av særdeles hyggelige medhjelpere som sørget på at alle hadde nok mat og drikke. Da det meste av maten var fortært, tok Thomas Åleskjær mikrofonen for en halvtimes stand-up med morsomheter som fikk latteren til å sitte løst hos de fleste. Det gikk i lokal dialekt forvirring, karismatiske predikanter og hvordan det var å vokse opp i Groruddalen, ting tatt på kornet som folk lett kunne identifisere seg med.

Etterpå presiserte Thomas Åleskjær at hans mål var kun å få folk til å le og kose seg, noe han også klarte.

Initiativtaker og leder for Digg-teltet, Helge Flatøy, forteller at hensikten med teltet er nettopp det, å skape et hyggelig sosialt fellesskap der det også er en naturlig anledning til å bli kjent med andre rundt langbordene.

– Jeg har klart å samle en utrolig flott gjeng med medhjelpere som deler min visjon for disse kveldene. De gjør alt de kan for at folk skal kose seg, føle seg oppvartet og sett. Alle jobber gratis og nyter ingen personlige fordeler av å være med på disse kveldene. Vår misjon er å tilby en kveld der folk kan hygge seg, le litt og kanskje finne nye venner. Om de gjør det, er vi veldig fornøyde, sier Helge Flatøy.

Det er fremdeles mulig å kjøpe billetter til Digg-teltet for torsdag og fredag kveld i stevneuken. Torsdag står fiskesuppe på menyen og det blir underholdning med Mugge og Bugge. Fredag kveld blir det grillmat med underholdning av Sørgospel.

Se bildene:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157634663657182/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Aina Regina Eftestøl 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter