Høydepunkter under Sommerstevnet

Hele Stevneuka i Sarons Dal er en fest, men her har vi plukket ut flere av høydepunktene dag for dag.

Konsert med Kutless
Allerede lørdag 13. juli braker det løs. Etter åpningsmøte med Rune Edvardsen blir det konsert med det amerikanske kristenrockbandet Kutless kl. 22:00. Billett pris er kr. 150,-. Billetter kan kjøpes i døren eller på Stevnekontoret i forkant av konserten.

Se mer →

Politikermøte
Søndag 14. juli blir det politikermøte i Sarons Dal hallen. Publikum får anledning til å stille representanter fra de forskjellige partiene spørsmål. Sentrale temaer som bistand, solidaritet, verdier – og hvilken forskjell landet vil oppleve ved de ulike regjeringsalternativene, vil bli debattert under politikermøtet.

Disse deltar: Knut Arild Hareide, KrF, Raymond Johansen, AP, Ketil Solvik-Olsen, FRP, Svein Harberg, H, Magnhild M. Kleppa, SP, Hans Antonsen, V og Alf Holmelid, SV.

Se mer →

Barne og ungdomsplanetene
Dag og uke-leir for barn og unge fra mandag til fredag. Med 880 påmeldte barn settes det ny rekord på barne- og ungdomsarbeidet, og flere av aktivitetene er stengt. På grunn av stor etterspørsel er det antall medhjelpere som avgjør når en planet er full.

Se mer →

Bønneskolen
Hver morgen kl. 08:30 blir det bønneskole med Kjell Haltorp, Hans Martin Skagestad og Glenn Tønnessen. Her blir det kjapp undervisning, vitnesbyrd og bønn. Hør vitnesbyrd om bønnesvar eller får du høre kjapp undervisning. For mange er dette den beste samlingen under Stevnet!  

Digg- teltet
Mandag, torsdag og fredag blir det samling i Digg-teltet med kveldskos og underholdning kl. 21:30 etter kveldsmøte. Mandag er det Stand Up med Thomas Åleskjær og skalldyr på menyen. Torsdag underholder Mugge og Bugge og fiskesuppe er på menyen. Fredag blir det sang med Sørgospel og grill mat. Billett kr. 250,-. Kjøpes på Stevnekontoret. (Disse kveldene blir fort utsolgt!) Alt overskudd fra Digg-teltet går til Dina Stiftelsen sitt humanitære arbeid.

Ekteskapsseminar
Tirsdag og onsdag blir det ekteskapsseminar med pastorparet Kai og Stina Johansen kl. 11:00.

Motivasjons og inspirasjons seminar på Utsikten Hotell
Tirsdag ettermiddag kl. 13:00 blir det seminar på Utsikten Hotell med lunsj for spesielt interesserte. Her er det ofte kristne ledere, bedrifter og privatpersoner fra næringslivet som deltar. Kom og utvid ditt kontaktnett samtidig som du blir inspirert!

Nattåpent i Kvinesdal sentrum
Tirsdag kveld kl. 21:00 – 24:00 blir det nattåpent med gode salg i Kvinesdal sentrum. Det blir også konsert med Synnøve Ånensen og appell med Åge Åleskjær. Dette er en årlig tradisjon under Sommerstevnet og svært populært.

Carola-konsert
Det blir konsert med Carola og band onsdag kveld kl. 21:30 i Sarons Dal-hallen.  Billetter kan kjøpes på forhånd eller i døren. Billettpris kr. 250,- (maks kr. 600,- pr. familie)

Se mer →

Egil Svartdahl
Egil Svartdahl, også kjent som TV2-pastoren, taler fredag 19. juli  kl. 19:00, lørdag 20. juli kl. 15:00 og søndag 21. juli kl.19:00.

Den store familiefesten
Lørdag kl. 11:00 blir det stort familiemøte i Sarons Dal-hallen. For mange er dette et av de beste og festligste møtene under Stevnet. Anbefales for små og store!

50. års jubileums fest
Lørdag 20. juli kl. 19:00 blir et feiring av Stevnets 50. års jubileum. Vi vil minnes de flotte stevnene som ligger bak oss og folkene som gjorde dem minneverdige. Men vi kommer allikevel til å bruke mest tid til å se på det som ligger fremover.

Se mer →

Felleskirkelig Nattverdsmøte med Oaseleder
Søndag 21. juli ser vi spesielt frem til Felleskirkelige Nattverdsmøte kl.11 med Jens-Petter Jørgensen, som var leder for Oase-bevegelsen i 20 år.

Vi minner også om at alle seminarene og møtene blir sent live på video på nettsiden vår. I tillegg blir de enkelte talene lagt ut etter hvert.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter