Thomas er årets Youth-pastor

Thomas Netland, kjent fra TV-programmet Norske Talenter på TV2 blir med som leirprest på YouthPlanet under årets Sommerstevne.

Vi er svært stolte over å presentere en superengasjert og gøyal fyr som årets Youth-pastor! Thomas er med i ungdomslederteamet i Sentrumskirken Sandnes og er veldig aktiv i ungdomsarbeidet der.

– Når man er ungdom skaper man en plattform man skal surfe på resten av livet. Så jeg har vært, og er, superaktiv i arbeid som handler om å legge til rette den beste plattformen for ungdom. Jeg er eksempelvis en kjempefan av arbeid som Ny Generasjon, og har vært aktiv med både lokalt og nasjonalt, smiler han engasjert. – Dessuten har jeg drevet med Showbiz for barn og unge i over fire år nå.

Du så han kanskje som sjonglør på TV-programmet Norske Talenter for noen år tilbake? Der kom han, sammen med en venn, på andreplass i semifinalen, og vant alle dommerstemmene!

Hvorfor ikke la han beskrive seg selv?
– Jeg er Thomas. Elsker gud, elsker mennesker, elsker livet. Gift med verdens vakreste og brenner for å gjøre det enkelt for andre mennesker å bli kjent med Jesus. Jeg er en del av Sentrumskirken Sandnes og synes det er fantastisk gøy å bygge kirke i Sandnes. Har de siste årene jobbet på Siba Kvadrat, en kjede som selger hjemme-elektronikk. Er teknologi-nerd og er sertifisert apple product professional. Holder nå på med siste innspurt for å ta igjen ett år på videregående som jeg ga vekk da jeg jobbet ett år med Ny Generasjon, Showbiz og Sentrumskirken Sandnes rett etter ungdomsskolen.

Hva er så Thomas sine sterke sider som leirprest?
– At jeg ser på meg selv som en person med mye gøy, mye liv og mye Jesus. Tror jeg kan være med å gjøre nettopp det jeg drømmer om; å gjøre det lett for andre å forstå hvem Jesus er. Jeg er utrolig menneskeinteressert og gleder meg til å bli kjent med alle disse fine ungdommene som deltar på årets YouthPlanet!

Thomas er ikke ukjent med arbeidet til Troens Bevis.
– Jeg ble kjent med Troens Bevis gjennom døtrene til Rune Edvardsen som jeg ble gode venner med for 3-4 år siden. Etter det har det vært en selvfølge og delta på Sommerstevnet og andre arrangement til Troens Bevis. Jeg har vært med som gruppeleder flere ganger, som lovsangsleder for KidzPlanet, og nå som leirprest på YouthPlanet. Jeg elsker arbeidet til Troens Bevis og kommer til å delta i mange år fremover også!

Vi ønsker deg lykke til Thomas!

Les mer om YouthPlanet

Meld deg på barne- og ungdomsleiren 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter