Se video fra Sommerstevnet

Se videorapport fra Sommerstevnet i Sarons Dal 2012. Finn ut hvorfor du ikke skal gå glipp av Sommerstevnet 13. til 21. juli 2013.

Mange har allerede begynt å planlegge sommerferien 2013. Troens Bevis tilbyr et spennende opplegg for hele familien som kan bli en unik familieferie med Jesus i fokus. I hele åtte dager inviteres folk fra alle kirkesamfunn til å tilbringe noen herlige sommerdager på Sørlandet.

For voksne blir det møter, seminarer, konserter, sosialt og mye underholdning. For barn og ungdom mellom 2 og 18 år tilbys det et tilpasset opplegg til ulike aldersgrupper, der man blir godt kjent med andre og lærer mer om Jesus. De siste årene har det vært over 800 barn og ungdom som har deltatt, og i fjor ble det så fult at man måtte stenge for flere påmeldinger.  

For å lese mer om Sommerstevnet i Sarons Dal, kan du klikke her. Vi anbefaler å sette av datoene 13. til 21. juli 2013 for å bruke sommerferien i Sarons Dal.

MERK! Påmelding til barne- og ungdomsarbeidet har begynt. Vær rask, og du vil være sikret plass til dine barn. Finn ut mer ved å kilkke her.

{vimeo}54074941{/vimeo}


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter