Miracle Channel setter nye rekorder

I løpet av de fire første månedene i 2009 har Troens Bevis fått 35 000 henvendelser fra seere. – Dette er fantastiske tall. Vi ser en økning på nesten 30 prosent fra samme periode i rekordåret 2008, sier informasjonsleder Geir Ingar Egeland.

 

Av Bente Rognmo Thakre

I løpet av årets fire første måneder har 34 981 arabiske Tv-seere tatt kontakt med Troens Bevis sitt oppfølgingskontor i Stockholm etter å ha sett på Miracle-kanalen.
I løpet av samme periode i fjor var det 27 241 seere som kontaktet kanalen.

I alt er det kommet respons fra 48 land.  Den Arabiske gulf topper responslisten med 10185 henvendelser, deretter følger arabere i europeiske land med 8317, Midtøsten kommer like bak med 7737 og fra Nord-Afrika var det 5801 tilbakemeldinger. Resten av responsen kom fra personer som ikke oppgav avsenderland.

Det som er interessant å merke seg er at ut fra stadig flere henvendelsene fra samme regioner over tid, ser det ut til å være en økende interesse for evangeliet i land som Saudi Arabia, Oman og Emiratene, og blant arabere som har immigrert til Europa.

Her er noe av det seere sa i april:

Abdallah fra Emiratene:
– Gjennom dere fikk jeg møte Jesus Kristus.

Olivet fra Irland:
– Jeg kommer fra Egypt. Familien min og jeg bor i Irland og vi liker godt å se på Miracle Channel. Spesielt liker vi vitnesbyrdene om bønnesvar som dere viser.

Karam fra Mosul, Irak:
– Vi har stort utbytte av å se på Miracle-kanalen. Vær så snill å be for oss. Vi er kristne og vi er veldig, veldig utmattede.

Wafaa fra Oman:
– Som dere vet etter å ha snakket med meg over internett og på telefon, har jeg tatt imot Jesus Kristus som min frelser. Takk for all oppmuntring.

Nancy
– Jeg kom tilfeldigvis over websiden deres, og nå føler jeg Jesus fred i hjertet mitt. Jeg håper dere vil kommunisere med meg. Jeg ønsker meg så en venn. Jeg er i et land som ikke er mitt eget, og jeg føler meg ensom.

Troens Bevis sin arabiske satellittkanal, Miracle Channel, har satellittsendinger 24 timer i døgnet.

Ønsker du å støtte dette arbeidet med en gave, kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter