Aril Edvardsen med ny artikkel om Iran sett i Bibelen lys

– Enhver som vil være tidsaktuelt oppvakt eller bibelsk profetisk orientert i vår urolige tid, bør følge profeten Jeremias’ oppfordring om å følge intenst med på det som nå skjer i områdene nord for Israel, skriver Aril Edvardsen i Troens Bevis for november.

I en tidsaktuell artikkel tar Edvardsen for seg dagens politikk i Iran og president Ahmadinejad sine handlinger og uttalelser som er rystende selv for dem som er skeptiske til bibelens profetier.

Den britiske avisen ”Financial Times” forteller nå at Ukraina har vedgått at russiske våpenhandlere allerede i 2001 solgte 12 av Ukrainas langdistanseraketter til Iran. Disse AS-15 rakettene har en rekkevidde på ca. 3000 km. og hver rakett kan utstyres med 200 kilotonns atombomber, som er 10 ganger kraftigere enn hva man slapp ned over Nagasaki, Japan i 1945. Disse rakettene, sammen med de langstrekkende Shahab-rakettene, kan nå størstedelen av Europa.

Mange av verdens nyhetsbyråer ser nå mye alvorligere på atomtrusselen fra Iran, etter at president Mahmoud Ahmadinejads proklamasjoner de to siste år, som viser at han er en farlig religiøs fanatiker. Presidenten tilhører den mest ytterliggjørende gren av Islam i Iran, men får stor støtte av landets religiøse toppledere.

President Ahmadinejad mener at han har fått en guddommelig misjon med å bringe Den 12. Imam, som kalles Mahdi, tilbake til jorden. Dette kan bare skje ved å fremprovosere en apokalyptisk verdenskrig, som vil føre til at den 12. Imam kommer tilbake og bringer fred til hele jorden, der alle blir muslimer. Presidenten tror at dette vil skje innen to år, og han forteller nå i en video som sirkulerer i Irans moskeer, at han kjente Mahdiens sitrende nærvær i FN, da han talte i FNs hovedforsamling i oktober 2005.

Irans shia-muslimer lærer at Madhien (Messias), Den 12. Imam, er en ætling av profeten Muhammed, ved navn Muhammed Ibn Hassan, som ble født på 800-tallet. De lærer at Allah tok vare på Den 12. Imam ved å skjule ham for verden da han var en ung mann. Og gjennom et ”Harmageddon” skal Madhien, Den 12. Imam, komme igjen til jord og gjøre alle til muslimer.”

Klikk her for lese hele artikkelen til Aril Edvardsen i Troens Bevis bladet for november: ”Bibelens Gog angriper Israel i de siste dager.”

Du kan også motta et 1-års gratis abonnement av Troens Bevis magasin, der du også kan lese misjonsnyheter og trosstyrkende artikler. Gjør du det nå kan du få november-bladet med hele artikkelen hjem i posten.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter