Ny mediamisjonær i Egypt

Troens Bevis knytter til seg en ny kvinnelig mediamisjonær i Egypt som skal lage program for den arabiske satellitt kanalen, ”Miracle Channel”.

 

Den kvinnelige produsenten i Egypt har laget program i over 20 år for statlig og private produksjons selskap. Hun har også vær involvert i en rekke produksjoner
for ”Miracle”- kanalen i Egypt, og lederen for kanalen, Barty Shokralla, er svært fornøyd med at hun nå vil knytte seg som fast produsent opp mot ”Miracle”-kanalen.

– Gihan kommer til å gjøre to ting. Hun skal overse produksjoner vi har i Egypt med andre produsenter. Vi har allerede jobbet sammen med henne slik at hun er helt inneforstått med vår visjon for kanalen som hun skal ivareta overfor våre samarbeidspartnere. I tillegg blir hun ansvarlig for å lage egne program for kanalen, forklarer Barty Shokralla.

Troens Bevis ser nå etter støttepartnere som vil være med å støtte Gihan med ett månedlig beløp. Til sammen trenger vi 5000 kroner i måneden for Gihan.

”Miracle”- kanalen forstetter også det gode samarbeidet med Farid som var den første mediamisjonæren vi fikk i Egypt. I tillegg har kanalen en person i Emiratene som følger opp og underviser seere på den arabiske halvøy som ønsker mer kontakt.

”Miracle” – kanalen er Troens Bevis sin satellitt kanal som sender program 24 timer i døgnet til den arabiske verden. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter