Prekært behov

Troens Bevis er i øyeblikkelig behov av å gå til anskaffelse av en ny server for programmene som sendes på Miracle Channel.

 

I overgangen mellom TV-program som tradisjonelt er blitt lagret på tape og digitale TV-filer er det oppstått et prekært behov for større lagringskapasitet på en ny server. Nå mottar satellittkanalen nesten alle program som skal kringkastes på digitale filer. Den nye serveren som behøves blir dermed som et digitalt arkiv over gamle og nye program, filmer, musikk videoer og alt som behøves for å fylle en 24 timers satellitt kanal 7 dager i uken. I tillegg er det behov for et backup system som etter planen skal installeres i et brannsikkert rom på bibelskolen i Sarons Dal dersom noe skulle skje. Slik det er nå er systemet veldig sårbart i tillegg til at det ikke er plass til å lagre flere programmer.

– Om kort tid er det krise, dette skal kjøpes inn, installeres, testes og virke før vi tør å ta det i bruk. Vi mottar det meste på fil pr. idag, ofte oversendes programmene til oss via nettet, så vi er helt avhengig av å kunne ha digital lagringsplass for programmene, supplerer teknisk avdeling i Troens Bevis.

Systemet det er snakk om er dessverre ikke billig. Det nye systemet som TV-sendingene er helt avhengig av antas å koste opp mot 230 000 kroner. Vær så snill å vær med oss og be om at vi skal få inn pengene til den nye serveren. Vi er også veldig takknemlig om du har anledning til å hjelpe Troens Bevis med dette. Ved å gi en gave til dette formålet støtter du kringkasting av evangeliet til 330 millioner potensielle seere i den arabiske verden.

Hilsen fra Emiratene:
”Jeg er en av deres største fans på kanalen. Gjennom dere lærte jeg å elske Jesus som Messias, frelseren.”

Hilsen fra Sudan:
“Jeg kommer fra Sudan og jeg er veldig glad i programmene deres som vi ser på hele tiden. Må Gud velsigne dere og gjøre kanalen større og større.”

Hilsen fra Egypt:

“Må Gud velsigne dere for tjenesten dere yter gjennom Miracle Channel. Jeg er veldig glad i programmene deres fordi de hjelper oss med våre daglige problemer.”

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter