Unåddkonferansen flytter til Stavanger: I år med egen studentdag

Med et sterkere nasjonalt søkelys på misjon enn noensinne, flytter høstens Unåddkonferanse fra Bergen til Stavanger 25 -26 oktober.  Nytt i år er egen studentdag med rekruttering av unge.


-Vi er klar for å fasilitere den sjette Unåddkonferansen! Vårt mål har siden starten vært å skape et momentum for misjon med et nasjonalt toppet fokus på de unådde folkegruppene i verden, noe vi får tilbakemeldinger på at vi har lykkes med så langt. Vi får signaler om at det vi gjør er unikt i europeisk sammenheng, og til og med i et globalt perspektiv, sier konferanse-koordinator Glenn Tønnessen fra Troens Bevis, Jan Nestvold fra Ibra Media og Erik Jensen fra AsiaLink.

Yngvild Hofstad fra UiO legger til:
«Det er viktigere enn noen gang at kristennorge anerkjenner viktigheten av å engasjere oss i fellesskap for de som aldri har hørt, og at vi samler våre ressurser, kunnskap og erfaringer for å kunne å nå lenger ut. Unåddkonferansen har blitt en nasjonal nøkkelplattform for nettopp dette, der oppdraget og visjonen om å nå de som ikke har hørt er det som samler oss.»

Rekruttering av unge
Nytt av året er en studentdag hvor hensikten er å rekruttere enda flere unge deltakere til misjon, samt å introdusere unge mennesker til tematikk, missiologi, data og tjenestemuligheter rettet mot de minst nådde. The Send v/ leder Andreas Nordli, vil også delta på årets konferanse.

Blant hovedtalerne på konferansen en Alan Johnsen og Aweis A. Ali. Johnsen har et sterkt personlig budskap om det å mobilisere og å gi sitt liv i misjonens tjeneste.
Aweis har vært på den motsatte siden og er mottager og frukt av misjon. Han har opplevd den sterke forfølgelsen i Somalia på kroppen og er den eneste overlevende fra en bibelgruppe han var med i.

Simon Lundgren (t.h.) sammen med ektepar Ellen og David Thorell på Unåddkonferansen i 2021. De føler på et sterkt misjonskall og er engasjert i Gå Ut Misjonen’s svenske avdeling.

 

Nytt samspill
Fred Håberg, internasjonal leder for Pinse Misjon, ser absolutt verdien av det nye samspillet mellom misjonsorganisasjonene som deltar.
-Unåddkonferansen hjelper oss å legge øret til og kjenne på det dypt urettferdige i at så mange folkegrupper i verden ikke har tilgang på de gode nyhetene om Jesus Kristus, samtidig som den gir oss innspill til hvordan den situasjonen kan endres og inspirerer oss til å gjøre det sammen.

Pastor IMI-kirken, Egil Elling Ellingsen, legger til:
-For oss i IMI-kirken har misjonsengasjement vært en avgjørende del av vår utvikling de siste 20 årene. Vi hadde aldri vært der vi er i dag, om vi ikke hadde fått være med i misjon. Vår drøm er at arenaer som Unåddkonferansen kan inspirere enda flere menigheter og mennesker til å oppleve velsignelsen med et levende misjonsengasjement.

Økende interesse
Konferansen opplever på ny økt arrangørrekord med nærmere 40 norske misjonsorganisasjoner og bevegelser. Nye arrangører dette år er Quiver, Det Norske Bibelselskap og Ethnos 360.
Under temaet «SAMMEN for å nå de unådde», blir det også i år flere
workshops og nettverkssamlinger å velge mellom. Påmeldingen er nå åpnet.
Acta lovsang fra IMI-kirken vil delta begge dager.

Konferansen arrangeres dette året 25-26 oktober i IMI kirken i Stavanger.

For mer info om konferansen

Arrangører 2024:

AsiaLink, Bibelmisjonen Sporos, Center for Mission Mobilization, Credokirken-Share Mission Network, Det Norske Baptistsamfunn, Det Norske Bibelselskap, NMS, Ethnos 360, Evangelisk Orientmisjon, Foursquare Norge, Frikirken, Frontiers, GodtNytt, Gå Ut Misjon, HimalPartner, Himmelpartner, IBRA Media Norge, IMI-kirken, Israelmisjonen, Jesus to all Nations, Kristent Fellesskap, Miracle Connect, Misjonskirken Norge, NLM, Norea Mediemisjon, Norme, Normisjon, Operasjon Mobilisering, Pinse Misjon, Quiver, Reach the Nations, Salt & Glocal, Tent, Troens Bevis, Ungdom i Oppdrag, Wycliffe og Åpne Dører.

 

Kilde: Troens Bevis bladet for august, 2024

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen

Vil du være med å gjøre en forskjell ute i misjonsfeltene? 

Støtt arbeidet med en gave



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter