Deltok på ACE konferansen i Sarons Dal: Helbredet for blindhet, nå ber han for syke på kampanjer

Da tyske Waldemar Berscheminski (35) opplevde sitt livs store krise holdt han på å gi opp kallet over sitt liv. I dag forkynner han evangeliet for titusener og ser sterke helbredelser.

-Jeg er vokst opp i samme landsby der verdensevangelist Reinhard Bonnke holdt sin første tale. Jeg tenkte, kan en verdensevangelist komme fra min lille landsby? Jo, det kan han, ler Waldemar Berscheminski.

-Jeg hørte om ACE og ble med i arbeidet, og fikk dermed anledning til å bli med andre erfarne evangelister, og lære av dem.

For et par år siden ble jeg blind på det ene øyet. Min plan hadde vært å utdanne meg til bibellærer og skrive bøker, men da følte jeg at den planen gikk i vasken. Jeg var virkelig i en livskrise. Jeg trodde jeg aldri kom til å kunne kjøre en bil eller arbeide, eller gifte meg, for jeg tenkte at da vil ingen ha meg. Men Gud brukte meg i min svakhet og forandret min plan. Jeg sa til Gud at jeg kan jo forkynne evangeliet. Men det som skjedde er utrolig. Jeg har hatt 6 operasjoner, og sammen med forbønn og Guds kraft, har jeg fått synet tilbake på det blinde øyet!

Det var som om jeg ble knust så Han kunne forme noe nytt. Og nå ber jeg for syke mennesker ute på kampanjene, og jeg ser Gud helbrede blinde øyne!
Min siste kampanje var i Etiopia der 40 000 mennesker kom den siste kvelden! Det var jeg som talte sammen med to andre fra ACE.

Waldemar taler på en kampanje i Etiopia. Den siste kvelden kom det 40 tusen mennesker.

 

Nå kan jeg se igjen, men på grunn av det jeg opplevde, har jeg fått spesielt medfølelse for de som er syke og føler seg fortapt, uten mål og mening med livet. Jeg ville aldri ha klart å be for syke om jeg ikke hadde hatt denne opplevelsen.

Folk sier også til meg; «Waldemar, Gud helbreder bare i Asia og Afrika». Men det er ikke sant. I forrige uke åpnet Gud ørene til en 4-5 år gammel gutt i vår menighet i Tyskland, der min far er pastor. Vi ser ikke så mange mirakler i Europa, men Jesus er den samme – så om vi forkynner den samme Jesus som vi gjør ute på misjonsmarken, vil vi se den samme Jesus virke også blant oss her i Europa. Det er jeg overbevist om!

Kilde: Troens Bevis bladet for desember, 2023

Du kan være med og gjøre en forskjell ved å støtte misjonsarbeidet som går ut fra Troens Bevis med en gave

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen.

 

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter