-Julemessa måtte gå til Ingen utelatt

Det er Inger Reme Igland som sier dette. Hun var i Sarons Dal i påsketider og fikk se filmen fra Uganda med de funksjonsnedsettende barna. Det gjorde så sterkt inntrykk at inntektene av julemessa i Familiekirka i Lindesnes nå lørdag gikk til det nye senteret i Uganda. Og resultatet ble fantastiske 125.000 kroner!

Stemningen var ladet blant en fullsatt forsamling, ja noen måtte også sitte ute i gangen av plasshensyn, før julemessa ble åpnet lørdag formiddag i lokalene til Familiekirka på Svennevik. Julemessa inneholdt typiske juleartikler og alt var hjemmelaget. Her hadde komiteen og andre frivillige lagt ned et enormt arbeid gjennom høsten – og det var noe for enhver smak. Stemningen var god, og køene var lange til salgsborene.

Det var noe for enhver smak på basaren!

 

Det var Hans Martin Skagestad som var julemessas gjest og som introduserte arbeidet i Uganda. Han fortalte fra sin reise til senteret i sommer der han så dette fantastiske arbeidet med egne øyne, og ikke minst fikk se det store senteret som skal innvies i Uganda i slutten av januar.

Vi spurte Hans Martin Skagestad hva han syns om julemessa:

– Det er utrolig imponerende det som skjer her i dag. Og det er jo så mye folk. Det er fantastisk å se engasjementet som ligger bak, og at alle inntektene går til arbeidet i Uganda, sier Hans Martin begeistret, idet han fortsetter:

– Det er avgjørende for oss å besøke menigheter. Vi har jo partnerskap med disse, og disse menighetene trenger vi for å drive misjon. Dessuten er det gøy med julemesser. Den er jo helt annerledes enn vanlige møter. Og så får jeg anledning til å kjøpe julegaver, sier Hans Martin Skagestad og smiler lurt.

Det var Hans Martin Skagestad som var julemessas gjest og som introduserte arbeidet i Uganda. Her åpner han offisielt basaren i Betel Svennvik i Lindesnes.

 

Det er tydelig at Ingen Utelatt engasjerer og griper hjertene. Takk til Familiekirka for en fantastisk julemesse, og for den store gaven til de funksjonsnedsettende barna i Uganda.

Les mer om Ingen Utelatt her

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen.

Se møtene fra Sommerstevnet her

Det var mye flott på basaren, som tilsammen fikk inn kr 125,000 til Ingen Utelatt aksjonen til Troens Bevis. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter