Myanmar: Ble invitert til middag og hele slekten fikk høre evangeliet!

Det er mye «tungt og vondt» som skjer i Myanmar, på grunn av den politiske uroen, militærmaktene og forfølgelsen av de kristne. Men det er også mye bra som skjer gjennom evangelistene våre, skriver Wendy Wakode, IE konsulent for Troens Bevis.

Her er brevet til en av Troens Bevis sine evangelister i Myanmar:

«Kona mi er sykepleier. I en lang periode har det vært mange syke mennesker som har oppsøkt henne for å få hjelp. Siden familien vår allerede har hatt korona, er vi ikke lenger bekymret for å bli smittet, så vi har nå åpnet opp huset vårt slik at de som er syke kan komme. Kona mi har derfor en kjempestor mulighet til å fortelle evangeliet til mange familier, forteller en evangelist.

-En dag kom det en dame som var syk hjem til oss for å få noen medisiner. Min kone ba for henne, og den påfølgende natten fikk denne damen en drøm mens hun sov. Da hun igjen kom for å treffe min kone fortalte hun at hun hadde sett Jesus i drømmen sin. Etter dette kom hun ofte hjem til oss for å høre mer om Gud. Vi fant senere ut at hun kom fra en rik familie, der familien til mannen hennes er velstående.  

En kvinne som fikk hjelp inviterte etterhvet evangelisten hjem slik at hele familien fikk høre evangeliet.

 

En dag inviterte de oss hjem til seg for å spise middag. Men det vi ikke visste var at de også hadde invitert alle slektningene deres! – Og under besøket der fikk jeg muligheten til å dele evangeliet om Jesus med hele slekten til dette ekteparet!

Vær med å be for at denne familien og slektningene skal ta imot Jesus!

Tusen hjertelig takk for alle bønnene deres og for støtten som dere gir!»

Med mange såkorn sådd og mye bønn, blir det resultater! Ja, da åpner dørene seg for forkynnelsen av Guds Ord. Når evangelistene åpner seg helt for Gud, for at Han kan gjøre sitt verk igjennom dem, da gjør Han det. – På sin fantastiske måte, slik som i vitnesbyrdet her, skriver Wendy Wakode.

Bønn for Myanmar

Be gjerne for denne familien og slekten deres som evangelist-ekteparet besøkte; at de skal ta imot Jesus! Be gjerne også om at flere dører skal åpne seg for disse frimodige evangelistene, slik at de får flere muligheter til å forkynne Guds Ord til enda flere mennesker. Be gjerne også om flere kreative idéer, slik at evangelistene kan nå ut til mennesker i flere såkalte samfunnssjikt med evangeliet om Jesus. Det er så mange unådde mennesker, og de trenger å få høre.

 

Du kan være med og gjøre en forskjell ute i msijonfeltene ved å støtte med en gave.

Troens Bevis bladet, november 2022 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter