Planetene: Bestemor hentet barnebarna fra USA!

Astrid Bjørtomt er en bestemor litt utenom det vanlige. Helgen før Planetene under Sommerstevnet begynte, dro hun til USA for å hente 3 barnebarn!

-Jeg reiste på lørdag, hentet dem i Boston og kom tilbake på mandag så de kunne få med seg Planetene, forteller Astrid Bjørtomt.
-Foreldrene kommer neste uke på ferie her, men jeg ville ikke de skulle gå glipp av Plantene!

-Jeg har regnet litt på det, og funnet ut at jeg har faktisk vært 22 ganger i USA siden 2014 for å besøke dem. Det er fire ganger i året, ler hun.

Astrid har 8 barnebarn og hun forteller at dette er de tre siste som hun sender gjennom Planetene.
-1 2010 følte jeg at Gud sa til meg at «du skal ta meg gutta dit.» Alle mine 8 barnebarn er gutter! Da begynte jeg med de tre første. Den ene er bl.a. leder på YouthPlanet nå, han heter Oskar. Så nå er det de tre yngste, og siste, som står for tur! Det er tvillinger på 6 år og en bror på 9,5 år.

Astrid bor på Utsikten hotell med dem under Stevnet, og er også på Stevnet med sin egen sønn og hans kone og deres sønn.

Hvordan opplever guttene Planetene?
-De er veldig begeistret, alle tre! Også leser vi barnebibel på rommet vårt. Dette er nok ikke noe de gjør noe særlig hjemme. Så her får bestemor gjøre det med dem, smiler hun.

-Også følte jeg at Gud sa til meg igjen da jeg satt på møtet her: «Dette er en fortsettelse av ordet du fikk i 2010. Nå er oppdraget snart fullført!» Og det synes jeg er egentlig er bra, for nå er jeg tross alt 80 år!

Les også disse stykkene om Astrid:

Tok barnebarna med på Planetene

Fikk misjonskall til å støtte media 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter