“Jesus la jo hendene sine på de spedalske”

Til tross for pandemi og forfølgelsen som de troende har stått overfor, er evangelistene i Myanmar fulle av iver etter å dele Jesu kjærlighet med så mange som mulig.

 

Det er absolutt ikke lette tider for folket i Myanmar, forteller Wendy Wakode. Til daglig jobber hun direkte med Troens Bevis sine innfødte evangelister.les hennes nylige berettning fra Myanmar:

Pandemien som har streifet over hele verden de 2 siste årene, har også gjort sitt innrykk i Myanmar. Men det er ikke bare pandemien som har gjort at det er og har vært vanskelige tider for folket der. Militærkuppet og presset fra juntaen har mildt sagt, lagt sitt ekstremt tunge preg. Til tross for pandemi, og forfølgelsen som de troende har stått overfor, er evangelistene fulle av iver etter å dele Jesu kjærlighet med så mange som mulig.

En av Troens Bevis` evangelister i Myanmar forteller:
“I løpet av de siste 6 månedene har jeg bedd for 22 mennesker fra 5 forskjellige landsbyer. 15 av disse var Covid-19 positive, men sykehuset her hadde ikke mulighet til å behandle dem.
Jeg tenkte: “De trenger Gud. Og hvis vi mennesker, som er Guds menn og kvinner, er for redde til å nå ut og be for andre mennesker (selv de med Covid-19), da er jo det det verste.”

Videre forteller evangelisten:
“Jeg tror at dersom Jesus fortsatt var her blant oss på jorden (i menneskeform), så ville han ha gått ut for å be for de syke. Han la jo hendene sine på de spedalske. Med dette i tankene, så dro jeg av gårde for å be for de syke. Og pris Gud, som har beskyttet meg fra Covid-19. Selv om jeg skulle få Covid, så tror jeg at Gud hadde helbredet meg. Mange av de jeg møter som er syke er ikke troende, men gjennom at jeg har bedd for dem, så har det åpnet døren for meg til å fortelle dem om evangeliet om Jesus. På denne måten fått muligheten til å lede mange mennesker til Jesus!”

Et vitnesbyrd fra en annen evangelist i Myanmar:
“Det jeg nå forteller skjedde for en liten tid tilbake. Jeg dro for å be for en familie hvor alle 7 i familien hadde fått Covid. En av dem var en eldre dame. Det var hun som var huseieren. Hun lå på en seng og var redd for å dø, og gråt hver dag. Denne familien var ikke troende, men de hadde invitert meg hjem til seg for at jeg skulle be for dem. Det er mange mennesker her som føler at det ikke finnes noe håp, noe sted, men som tilslutt vender seg til Gud.

Først var jeg redd for å dra dit hvor de syke menneskene befant seg, for å be for dem, men etter at vi hadde snakket litt sammen i familien vår, kom vi til en beslutning. Jeg “kjente på situasjonen” og hadde en tro på at det var Guds vilje at vi skulle dra, så derfor dro jeg dit og ba for denne damen. Noen dager etter dette ble hun bedre, og hun bestemte seg da, uten å være i tvil, at hun ville ta imot Jesus som sin frelser!
Denne familien har mange ganger etter dette invitert oss hjem til seg, for å ha et måltid mat sammen. Vi har startet opp med å ha bønnemøte i hjemmet deres.
Tusen takk for at dere ber for oss, og hjertelig takk for støtten dere gir.”

Fantastisk!
Evangelistene søker Gud, og i Hans ledelse, fylt med Hans mot, så lar de verken krig, uro og opptøyer eller pandemi og sykdom, stoppe dem å dele Jesu kjærlighet med mennesker rundt dem. Når de kjenner at Gud spesifikt leder dem et sted, så drar de frimodige ut, og mennesker blir berørt og frelst!
Vær gjerne med å be for evangelistene, for Guds beskyttelse og ledelse.

Kunne du tenke deg å være med å støtte en evangelist ute i misjonsfeltet?

I år er vårt mål å sene ut en ny evangelist hver dag!

Les mer om denne askjonen her og hvordan du kan bidra!

 

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter