5000 evangelister

-Folkeslagene venter på de gode nyheter, skrive Sten Sørensen i lederen for november. Troens  Bevis sitt mål er 5000 evangelister ute i feltene.

For noen måneder siden skrev Rune Edvardsen et personlig brev der han delte sitt innerste og største ønske i livet: At Troens Bevis Verdens Evangelisering kunne underholde 5000 nasjonale evangelister.

Det er et svært stort mål, men hvorfor ikke?!

De nasjonale evangelistene er en hjertesak hos oss og vårt kanskje viktigste redskap. Disse har resultater som få andre kan vise til. De kjenner kulturen, kan språket og bor på stedet. I dag støtter Troens Bevis rundt 1150 nasjonale evangelister. Disse plantet bare i 2019 hele 1671 nye menigheter, og bare Gud vet om alle de hundre tusener som blir frelst hvert år!

Vi opplever en verdensomfattende epidemi der folk må bli på sitt hjemsted. Reisevirksomheten er sterkt begrenset. I disse tider er innfødte evangelister selve nøkkelen til utbredelsen av evangeliet. Utenlandske evangelister har måttet forlate stedet, men disse er på plass. De bor der og kan formidle det gode budskap gjennom forkynnelse og ved gode gjerninger.

De nasjonale evangelistene har vært til stor velsignelse. De er vårt store takkeemne.

Det er mange som står klar til å dra ut på feltet. Det mangler ikke på arbeidere til høsten. Det er økonomien til disse som er utfordringen.

Mange av leserne av Troens Bevis underholder sin egen evangelist. Det er vi glade for. Skulle du som leser dette ønske å underholde din egen evangelist, eller utvide din støtte, ta gjerne kontakt med oss.

Det var en eldre partner som sa til meg for en stund siden at hun støttet flere evangelister: «Jeg gjør det blant annet fordi jeg selv er beskjeden og av få ord. Da er det godt å vite at jeg har stedfortredere som går i mitt sted. Disse ber jeg for og støtter økonomisk. Dette har jeg gjort med glede i mange år.»

Det syns jeg var en ærlig og god begrunnelse. Vi er alle forskjellige. Men vi er så heldige å få bo i et av verdens rikeste land. Og vi kan støtte misjonen!

Fem tusen evangelister er målet til Troens Bevis Verdens Evangelisering. Skal vi stå sammen om dette? Folkeslagene venter på de gode nyheter. De nasjonale evangelistene finnes. Men de trenger støttepartnere. Vi kan være med å utgjøre en forskjell i manges liv! Evangeliet er Guds kraft til frelse!

Med ønske om Guds velsignelse!

Kilde: Troens Bevis bladet for november, 2020.

Motta et gratis abonnement på bladet her.

Støtt arbeidet ute i feltene. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter