Har ventet på håp

Innbyggerne i en  landsby i Thailand fikk se Jesus helbrede en lam mann. Nå er flere i landsbyen blitt frelst.

Precha, en 54 år gammel mann, hadde levd med to lamme ben de siste 10 årene. Han bor sammen med sin kone i en landsby. Men under Korona-krisen, mistet kona jobben og kunne ikke lenger betale de medisinske utgiftene for Precha. De hadde heller ikke penger til mat.

Som følge av Korona-krisen har flere i Thailand mistet jobbene sine, og andre har problemer med å få tak i mat og det mest nødvendige. Ett av de innfødte evangelist teamene i Thailand har derfor startet et nytt nødtiltak med nødhjelpspakker som de har kalt «Kjærlighet til alle».

-Vi ble kjent med dette ekteparet da vi tok «Kjærlighet for Alle» til landsbyen deres, forteller en av evangelistene.

-Men da vi besøkte dem, skjønte vi at de trengte mer enn nødhjelp. Det de har ventet på er håp, og den umulige drømmen om at Precha skal kunne gå igjen. Vi fortalte dem at ingenting er umulig for Gud. Det eneste vi trenger er å tro og ha tillit til Han.

Når Jesus blir siste håpet

Evangelisten forteller at de var også klar over det religiøse klimaet i denne regionen, og at det ville bli sett på som uakseptabelt for en familie i landsbyen å konvertere til en annen religion.

-Så vi måtte være veldig forsiktige. Men vi gav ekteparet Introkurset Det nye livet, slik at de kunne lese det mellom våre besøk.

Allerede to uker senere bestemte ekteparet seg for å imot Jesus.

-Vi fortsatte å besøke dem og å be for helsen til Precha. Så begynte vi å se helbredelsens mirakel!  Precha kan nå gå etter å ha vært paralysert i 10 år! Dette ekteparet har aldri hatt det bedre, konstaterer evangelisten.

Ekteparet har nå en sterkere tro, og de var klare til å fortelle de andre i landsbyen at det var Jesus som hadde helbredet Precha.

-Etter at de andre landsbybeboerne fikk se at lamme Precha nå kan gå igjen, har interessen for Jesus vært stor, og flere av landsbybeboerne er allerede blitt frelst, sier evangelisten.

 

Ferske tall for Introkurset fra Januar til Mai 2020:
Nye elever: 33 193
Frelste elever: 18 616
Nye elever som går regelmessig i kirke: 9 772

Kilde: Troens Bevis bladet for august, 2020.

Motta et gratis abonnement på Troens Bevis bladet

Se også:

Sverre og Karine fikk misjonskall: Ja takk, begge deler.

 

Tags:


Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter