Klart for 400-600 møtedeltagere i Sarons Dal

Allerede neste uke begynner Sommer i Sarons Dal. I år er Stevnet utvidet fra 10 til 19 dager med møter fra 27. juni til 19. juli.

-På grunn av den sterke etterspørselen fra Stevnegjester har vi utviklet en plan som følger den modellen som Kaptein Sabeltann forestillingen in Dyreparken har fått godkjent av helsemyndighetene, sier Rune Edvardsen, daglig leder for Troens Bevis.

Troens Bevis kommer til å kjøre ettermiddagsmøtene to ganger, slik at det er mulig for 400 møtebesøkende å delta, med 200 på hver samling. Under kveldsmøtene er planen nå å benytte seg av tre scener for samme møte, slik Kaptein Sabeltann har fått tillatelse til under forestillingen deres. Da kan opptil 600 delta på samme møte i Sarons Dal.

-Vi venter fremdeles på endelig svar fra Helsedirektoratet, men vi har fått positive signaler i forhold til planen vår. Selv om Stevnet blir annerledes i år, er jeg overbevist om at det blir ekstra spennende, sier Edvardsen.

-Selv om Stevnet blir annerledes i år, er jeg overbevist om at det blir ekstra spennende, sier Rune Edvardsen.

 

 

Sommeren begynner med en Youthcamp fra 7. klasse i slutten av juni. Deretter blir det flotte familiesamlinger med Lykkeborg, Viggo Klausen og Jarle Waldemar utover flere ettermiddager i juli. På kveldsmøtene blir det talere som Egil Svartdal, Zoé Kristiansen, Thomas Åleskjær, Øystein Gjerme og Rune Edvardsen. Det blir også lovsang fra blant annet familien Gulbrandsen, Monika og Håvard Kilvær og gospelkoret Exodus.

Den tradisjonelle Stevneuken blir i år fra 5-12 juli. Ellers blir det møter fra onsdag til søndag frem til 19. juli.
En annen nyhet i år er en utendørsscene som er plassert i ett av campingområdene. Den blir en av de tre scenene der kveldsmøtene vil finne sted.

-Men dersom det regner, har vi Vekkelsesteltet klart, så ingen grunn til panikk, forsikrer Rune Edvardsen.

-Men det som alle må få med seg er at det er forhåndspåmelding på alle samlinger for å sikre at vi ikke overskrider antall tillatte.

Påmelding til møtene skjer gjennom Troens Bevis sin app, eller på Troens Bevis sin nettside. Appen kan lastes ned på app.tbve.no. Der kan en også se detaljert program for Sommer i Sarons Dal. Det er mulig å komme uten påmelding, men da er plass ikke garantert.

-Nytt i år er også et fast camptreff på Utescenen hver møtekveld kl.22:00. Der blir det hyggelige og sosialt med sang, musikk og grilling, legger Troens Bevis lederen til.

Se program her

Meld deg på møter her

Book camping her

Følg fortløpnede nyheter på tbve.no og på vår Facebook side.

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter