fbpx

Misjon Soft Nettverk

Troens Bevis sitt videosamtalerom på internett – MSN – har besøk av 3 000 Jesus-søkende arabere

 

Troens Bevis sitt videosamtalerom på internett, som kort og greit har fellesbetegnelsen MSN, har per i dag  kontakt med over 3000 arabisk talende mennesker som vil bli kjent med Jesus.

Nå kan mennesker som har adgang til Internett sitte hvor som helst på kloden og ha kontakt med Troens Bevis sine medarbeidere, der de gjensidig ser og samtaler med hverandre. De 3 000 ”chatterne”  på Troens Bevis sitt samtalerom er fulle av spørsmål, etter først å ha hørt evangeliet via satellitt kanalen Miracle.

Lever ikke lenger i Steinalderen
– Vi lever ikke lenger i steinalderen, da man kommuniserte via helleristninger. Vi lever heller ikke kolonitiden i det 19. og 20. århundre da man evangeliserte ut fra misjonsstasjoner, skriver Aril Edvardsen i Troens Bevis bladet for mars, 2005.

Han mener den teknologien som MSN representerer er beskrevet i Bibelen og henviser i sin artikkel til flere bibelsteder som forteller at alle mennesker på jorden skal være vitne til Jesus gjenkomst.
– Bibelen har i tusener av år forutsagt en slik fantastisk teknologi der man kan se hverandre langt borte fra fremmede land. Likeså forteller Åpenbaringsboken at Jesu synlige gjenkomst skal bli sett av hvert øye utover hele jorden. Bibelen uttrykker dette tindrende klart, og sier: ”Se, Han kommer med skyene, og hvert øye skal se ham. (Åpenb. 1:7)”
I artikkelen kaller Aril Edvardsen MSN for ”Misjon Soft Nettverk – evangelisering uten grenser.”

– Nå i det 21. århundre har Troens Bevis daglig potensial til å nå hundretalls millioner mennesker med Jesu evangelium via satellitt-TV fra Sarons Dal, og gi oppfølging til hundretusener gjennom brevkurs via Internett, og personlige samtaler via MSN videosamtalerom, hvor de enn befinner seg på jorden. Vi er da med på å oppfylle allegorisk og bokstavelig en rekke bibelord, som for eksempel:

”Så sier Herren: Hør på meg dere fjerne kyster, lytt dere folk langt borte.” (Jes. 49:1) og ”Over hele jorden har deres røst nådd ut, og deres ord til jordens ende.” (Rom. 10:18)Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter