Vi ønsker å være MODIGE!

Dette året har vi helt nye ledere for YouthPlanet, og det er utrolig moro å la dere bli litt bedre kjent med Simon og Zoé Kristiansen.

 

av Cecilie Nyland, Planet og medarbeider ansvarlig

 

Simon og Zoé Kristiansen er to 21-åringer som bor i Lillestrøm og går i OKS Romerikskirken.

«Vi er ledere i ungdomsarbeidet, og brenner for å dele Guds Ord med ungdommene. Simon går på bibelskole på OKS og jobber som selger ved siden av, mens jeg studerer teologi og ledelse på HLT, jobber som mentor og forkynner», sier Zoé.

Hun har vært i Sarons Dal med familien nesten hele livet, og har bidratt i Lykkeborg på Barneplaneten. Med en bror som var aktiv på YouthPlanet, ble hun etter hvert mer og mer med der. De siste årene har hun vært med i lovsangen før hun i fjor var leirprest i tillegg.

I år skal hun lede leiren med mannen Simon som var med første gang i fjor.

«Vi gleder oss veldig til Sarons Dal fordi vi har to helt nye roller!», sier en spent Youthleder.

«Vi tror ikke at det nødvendigvis blir lett med en gang, men vi er villige til å ta tak i hva enn vi møter på med et fantastisk team som står rundt oss.

Vi har forventninger om ungdommer som har den mest gøye uka i livet sitt, om ungdommer som aldri har hørt om Jesus på denne måten som får livet forvandlet, og ungdommer som blir satt i brann!

Vi tror også at vi som ektepar virkelig får strukket oss i dette også.

Zoé er med og leder lovsang på YouthPlanet i 2016.

 

Vi gleder oss til alle samtalene med ungdommene den uka, og til å gjennomføre den nye linja vår «Ung Ledelse», utdyper Zoé, og fortsetter:

«Vi brenner for ungdom fordi det er en gruppe som er enormt fascinerende å jobbe med.

De føler og tenker veldig mye, og er også utrolig formbare. Derfor er det så viktig at man leder med Guds visdom og kjærlighet, samtidig som vi er gode forbilder med livene våre.

De fleste velger å følge eller å ikke følge Jesus i ungdomstiden, og vi ønsker selvsagt å hjelpe de nærmere Han!

Les den sterke historien til Zoé her

Vi kommer til å bruke temaet «Modig» i forkynnelsen og hvordan vi legger opp uka. Som prosjektgruppe ønsker vi å være modige i det å tenke nytt, som forkynnere ønsker vi å modig holde frem Guds sannhet!

Vi ønsker å utruste ungdommene til å leve og tenke modig i samfunnet i dag, fordi de har en visshet om at Gud er med dem.

-Vi drømmer om en vekkelse blant ungdom i Norge, og vi håper og tror at uka på Youth kan være med å bidra til denne vekkelsen. sier det unge ekteparet.

 

Vi drømmer om en vekkelse blant ungdom i Norge, og vi håper og tror at uka på Youth kan være med å bidra til denne vekkelsen.

Vi ønsker at ungdommene skal dra fra Sarons Dal med en visshet om hvem de er, hva de har fått og hva de kan utrette som Guds barn og representanter på jorda.

Vi drømmer om en gjeng med ungdommer som drar ut som lokale misjonærer tilbake til sitt hjemsted og vitner om Gud med livet sitt – på den måten de er kalt til.

Ellers vil vi legge til at vi er utrolig takknemlige og ydmyke som har fått tilliten og æren av å lede YouthPlanet. Vi elsker hjertet til Sarons Dal og Rune som tør å gi oss yngre rom, og vi ønsker å hedre de som har gått foran oss og som har gjort dette mulig.»

 

Forbredelsene til Stevnet er i rute og går foreløpig som normalt i Sarons Dal.  Påmeldingen til Planetene holdes åpent.

Vi utsetter early bird-frister til 1.juni. Du vil automatisk få generert en giro på mail v/ påmelding med forfall 15. juni.

Du kan melde deg på her uten å betale noe nå.

.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter