Sommerstevnet i Sarons Dal og Korona-tiltakene

Det er nå begynt å komme spørsmål om Sommerstevnet i juli. Landet vårt er inne i en smittekrise der det er viktig å følge myndighetenes råd og tiltak. Troens Bevis følger utviklingen dag for dag, og det blir tatt en avgjørelse innen 1. juni om Stevnet skal gjennomføres som normalt.

-Det er litt tidlig å si om Sommerstevnet kan gjennomføres på vanlig måte dette år (4.-12. juli), da vi fra sentralt hold ikke har noen klare signaler om sommerens arrangementer, sier Rune Edvardsen, daglig leder for Troens Bevis.

Forbredelsene til Stevnet er i rute og går foreløpig som normalt i Sarons Dal.  Påmeldingen til Planetene holdes åpent.

Vi utsetter early bird-frister til 1.juni. Du vil automatisk få generert en giro på mail v/ påmelding med forfall 15. juni.

Du kan melde deg på her uten å betale noe nå.

Dersom Stevnet skulle bli avlyst så betaler du selvfølgelig ikke denne fakturaen. De som allerede har betalt Planetene vil da få refusjon.

Ledelsen oppmuntrer videre til dugnadsånden som Norge er helt avhengig av i denne perioden for å begrense smittefaren, og dermed forsikre at de som vil trenge behandling kan få det.

-Vi håper jo at Sommerstevnet skal gå som normalt, men avventer myndighetenes bestemmelser. Håper at vi i såfall sees, understreker Stevnesjef Sten Sørensen.

Ellers fortsetter all misjonsvirksomhet som drives fra Troens Bevis i andre land som vanlig.

-Våre innfødte evangelister og medarbeidere, mange av dem i flere av de mest sårbare nasjonene under denne krisen, trenger våre bønner og støtte mer enn noen gang. Så vi står på vår post og vårt kall, og det håper vi at våre støttepartnere også vil gjøre i denne krevende tiden.

 

Følg  Facebook  og vår nettside for oppdateringer og inspirerende misjonshisorier.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter