Ny Laos tur i oktober

Fra 8.-9. oktober reiser Rune og Sølvi Edvardsen til Laos for å hjelpe til med en nystartet musikkfestival.

Da Rune var i Laos tidligere i sommer, møtte han ekteparet Vanh Thipphasone og T.H. Chantamizay. Dette ekteparet har satset alt for å nå den unge generasjonen i landet sitt. Det er ikke mulig å forkynne evangeliet utendørs gjennom tale, men de har lov til å ha en kristen musikkfestival. I oktober skal den arrangeres for tredje gang utenfor ett av landets største kjøpesenter.

-Dette er kjempespennende. Vi drar ned for å hjelpe dem, ikke minst med oppfølgingen, som vi i Troens Bevis har mye erfaring med fra lignende steder, sier Rune Edvardsen.

Det blir blant annet å vise hvordan de kan kontakte ungdommer gjennom mobiltelefonene deres, og hvordan de kan invitere ungdommene til en ungdomsklubb, lignende Rock House, som Troens Bevis har vært med på å starte i Nepal.

-Neste år er jeg kanskje med og spiller selv, ler Rune, -men denne gangen er det først og fremst for å hjelpe dem med praktiske råd.
Det var dette ekteparet som fikk hjelp til å betale leien til en nystartet menighet etter en appell over Facebook fra Rune i august.

-De hadde ikke nok penger til på betale for en måned til, også kunne jeg fortelle dem allerede dagen etterpå at leien var betalt for ett helt år av norske venner. Det var morro!

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter