Det er nå det skjer!

Viktige budskap til landet vårt ble levert under Sommerstevnet. Nå ser vi frem mot en spennende høst, sier Rune Edvardsen.

Sommerstevnet er over og vi i Sarons Dal ser tilbake på gode dager med mange flotte møter og oppbyggende fellesskap. Det kom viktige budskap til landet vårt levert fra de mange forkynnerne som talte og delte hjerter med oss.

Det er en stor glede med alle barna og de unge som får lære om det beste og viktigste i livet. Under stevnet gikk det en rød tråd i budskapene om at Gud har all makt i himmel og på jord, så vi kan trygt ha tro på vekkelse. Gud har en plan i framtiden og Hans frelse er intakt.

Etter stevnet ble det en god ferie og jeg hadde også flotte dager på Olavs Fest der jeg fikk delta på en debatt på Vestfronten utenfor Nidarosdomen hvor temaet var: ”Er det fortsatt aktuelt å forkynne til alle folkeslag?” Denne debatten gikk også på NRK P2.

Her møtte jeg mange både kirkegjengere og kirke-fremmede som søkte kontakt. Norge er åpen for originalen – den utpakkede Jesus.

Jeg fikk også dele min tro i Vår Frues Kirke som var fullsatt. Et konsept Vårt Land har i sine spalter om: ”Min Tro”.

Vi ser fram mot nye oppgaver for oppdraget i 2019. Denne måneden skal jeg til Laos for å være med på Pionerarbeide i dette ellers lukkede landet. I Hans kraft skal nye dører åpnes for evangeliet over hele jorden.

Vi sender ut mange nye lokale misjonærer etter aksjonene på Sommerstevnet og tror på større resultater enn noen gang.

Kjære venner; det er nå det skjer!
Herren være med dere alle!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter