Bramin fant Jesus

Da Akula ikke fant kilden til lykke, husket hun hva hennes kristne studentvenner i India fortalte henne.

Jeg heter Akula (36) og bor i India. Faren min var hindu prest i tempelet i landsbyen vår. Vi kommer fra Braminene, eller prestekasten, noe vi var veldig stolte over. Det er den øverste og viktigste kasten i landet vårt. Naboer kom til oss for åndelig hjelp. Vi tok religionen alvorlig og fulgte de strenge lovene.

Da jeg reiste for å studere som 17- åring, var det første gang jeg traff kristne. Jeg forstod raskt at de hadde noe i livet som jeg ikke hadde. Jeg så at det var stor forskjell på religionene våre, og jeg ble tiltrukket av deres tro.

Når de snakket om Jesus var det som om de snakket om en nær venn. Vi hadde ikke et venneforhold med våre hundretalls guder.

Da studietiden var ferdig, mistet jeg kontakt med de kristne vennene. Jeg glemte alt om Jesus. Men ettersom årene gikk fant jeg ikke kilden til lykke. Jeg prøvde mange ting uten hell. Jeg visste at jeg manglet noe, men ikke hva. Så husket jeg plutselig hva mine kristne venner hadde sagt om Jesus.

I juli i 2018 gikk jeg på måfå inn i en menighet for å høre på forkynnelsen. En kvinne jeg kom i kontakt med fortalte om Introkurset Det Nye Liv.

Jeg tok imot kurset, og da forstod jeg for første gang det mine kristne venner hadde forsøkt å fortelle meg i studietiden. Dess mer jeg leste om Jesus, dess mer begynte jeg å stole på Han!
En periode levde jeg som hemmelig kristen, men da familien min skjønte at jeg hadde blitt en kristen, ble det mye smerte og sinne. Jeg brakte skam og skuffelse over dem.

Jeg dro til kirken, og kollapset gråtende på gulvet foran pastoren. Folk i menigheten ble forferdet når de forsto min familiesituasjon og hva jeg opplevde. De var helt utrolige. De gav meg mat og ba for meg. De gjorde alt en familie vanligvis gjør, og Gud gav meg en ny familie jeg kunne bo hos. Men Jesus har gjort et ennå større under. Familien min roet seg og nå er vi på talefot igjen. Jeg ber at de også skal bli frelst.

Kilde: Troens Bevis bladet for juli 2019

Se også:

Den ukjente Superhelten

Slangegudinne kom til tro

 Her kan du gi en gave til misjonsarbeidet vårtFå siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter