fbpx

Dere skal være mine vitner…..

Du har et vitnesbyrd. Bruk det slik som denne mannen jeg traff i Vietnam nylig, oppfordrer Rune Edvardsen.

 

Tidligere gangster fikk nytt liv.

Vår sjåfør i dag ble en troende i 2005 etter å ha vært en beryktet gangster og pengeinnkrever for Saigons underverden. Han forteller en gripende historie om hvordan han mistet flere av sine kjære i familien, og venner i mafiaen. Så ble alt tomt, og da gjengene delte seg i flere grupper møtte han en dag en av lederne for våre misjonærer, og fant tro og mening i livet. Han mistet først et barn i sykdom, så fikk eldste sønnen HIV. Da vår misjonær leder ba for sønnen hans som ble helt frisk, kom faren til tro.

I vår sekulære verden blir kanskje historien bare en historie om en eller annen fyr som har skiftet livsstil, men her er en som forteller om et under der han fikk livet tilbake og gjorde opp det han kunne av fortidens hendelser.

For han ble Jesus redningen og svaret.

Hva med vitnesbyrdet ditt?

Bruker du det? Det er kallet ditt å vitne og fortelle om Jesus til mennesker. Du trenger ingen bibelskole for å være et vitne. Bare bruk det og det virker.

 

Kilde: Troens  Bevis bladet for juni 2019

Bli inspirert hver måned med bladet som viser at troen virker, enten du bor i Norge eller andre steder i verden. Motta et gratis abonnement her

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter