Inviterer til spennende helg i nye Sarons Dal arena

Til helgen blir blant annet Hans Inge Fagervik og Carl-Gustaf Severin å høre i den nye Sarons Dal hallen.


-Vi synes det er kjempeflott å få invitere til årets første arrangement i den nye Sarons Dal hallen, forteller Glenn Tønnessen, administrativ leder i Troens Bevis.

Fredag kveld  den 24. mai blir det gratis konsert med både nasjonale og lokale krefter. Da deltar Hans Inge Fagervik, Rune Edvardsen Band og Tor Arve Barøy som synger Bob Dylan låter. Spelemannsnominerte Joe Rusi medvirker også sammen med Maria Steinsdatter Eik. Etter konserten er det Café-treff med Rune Edvardsen, musikk og misjon i Kirken i Dalen, som ligger vegg i vegg med konsertlokalet.

-Også gleder vi oss til å høre den svenske taleren Carl-Gustaf Severin søndag kveld, 26. mai, med Storteamet fra Sion Moi og Rune sitt band, legger Glenn Tønnessen til.

-Da blir det en felleskirkelig samling for hele Lister regionen. Carl-Gustaf har vært på Stevnet i Sarons Dal flere ganger, og hans møter er alltid noen av de best besøkte. Han er kjent for sin lune humor og morsomme historier, men også tidsaktuelle budskap som gir noe å ta med seg hjem.

Fredag kl. 19-21

Søndag kl. 19-21 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter