Hver time blir 17 frelst og hver dag 6 menigheter plantet

Over 140 000 frelst og 2500 nye menighetsplantinger gir sterke årsresultater på misjonsfronten for Troens Bevis Verdens Evangelisering.


-Vi er enormt takknemlige overfor våre støttepartnere som gjør dette mulig, understreker Rune Edvardsen, daglig leder for virksomheten.

På tross av tøffe økonomiske tider for misjonsorganisasjonen, uteblir ikke resultatene fra feltet.
Ifølge beregningene for 2018 var det i alt 147 798 personer som kom til tro, 45 850 ble døpt og 2594 nye husmenigheter og kirker ble plantet. Dette skjer gjennom Troens Bevis sine tre virkegreiner som er kampanjer, Innfødte evangelister og Introkurset Det Nye Liv.

-Dette er nøkterne tall, forsikrer Glenn Tønnessen, administrerende leder.

-Tallene er heller trukket ned litt. Vi vet at det vil komme nye rapporter de neste ukene med flere resultater for 2018, men basert på det vi allerede har fått, er vi trygge på at vi kan stå inne for de nevnte tallene.

Det betyr at minst 17 personer blir frelst hver eneste time, og 6 nye menigheter plantet hver dag gjennom Troens Bevis sin virksomhet.

Ifølge Joshuaproject.org, en organisasjon som kartlegger unådde folkegrupper i verden, er det 3,14 milliarder mennesker, eller 41, 4% av verdens befolkning, som fremdeles tilhører unådde folkeslag.

Så mange som 1,8 milliarder bor fremdeles i folkegrupper som har under 0,1 prosent kristne og ikke noe selvopprettholdende kristen bevegelse. Så selv om antall unådde folkeslag reduseres hvert år, er de gjenstående unådde gruppene blant de mest folkerike på jorden.

-Personlig ønsker jeg å satse sterkere enn noen gang på å nå de under 25 år i feltene vi nå virker i, forteller Rune Edvardsen.

Under hans ledelse har Troens Bevis gått tungt inn i 10 land i Sørøst-Asia, i tillegg til flere land i Vest-Afrika. I slutten av januar skal han også ha en større kirkekonferanse i Egypt for å øke nærværet på bakken i Midtøsten og Nord-Afrika gjennom nye innfødte evangelister.

-Minst 70 prosent av de unådde er under 20 år. Også vet vi at de aller fleste kommer til tro før de har fylt 25 år. Så tallene taler for seg selv, det er i denne aldersgruppen vi må satse, mener han.

 

Hold deg oppdatert med siste nytt fra misjonsfronten, sterke vitnesbyrd og trosinspirerende artikler:

Få Troens Bevis bladet gratis i postkassa

Hjelp våre evangelister ute i feltet med en misjonsgave

VIPPS:TROENS BEVIS (#16212)     SMS: TRO BELØP TIL 2377Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter