fbpx

Ove Petersen Skolen med verdens beste konsept

Ove Petersen, som var elev på pionerkullet, mangeårig gjestelærer og rektor ved Troens Bevis Bibel og Misjons Institutt, mener at dette er skolen med verdens beste konsept!

– De som har hørt meg si noe om TBBMI i Sarons Dal har sikkert tenkt: ”Storskryter!” Jeg har nevnt at det er noe av verdens beste konsept. Det finnes ikke mange skoler som TBBMI er sammenlignbare med, sier den danske pastoren Ove Petersen .

Ove Petersen har fulgt TBBMI på nært hold gjennom 30 år. Først som elev i 1968/69, deretter i over 35 års aktiv tjeneste som misjonær, menighetsplanter, pastor og rektor. Mens han var rektor for skolen i perioden 1991 til 1997 så han klarere og klarere at det skolen står for er enestående, ifølge ham selv.

– Mye av det TBBMI står for, er en integrert del av livet mitt. Hvorfor? spør Petersen, idet han gir følgende svar;

Visjonen er unik
– Visjonen er enestående da den er helt klart identisk med misjonsbefalingen. Troens Bevis er ikke bare et navn, men en visjon om å nå hele verden med evangeliet. Kari og Aril har vært tro i det Gud satte dem til.

Vi står i dag vitne til en større oppfyllelse enn drømmen fra 1960. Visjonen lever videre. Troens Bevis Bibel & Misjons Institutt er en del av denne helhetsvisjonen. Innom disippeltrening har Troens Bevis Verdens Evangelisering fortsatt som prioritet: Mangfoldiggjøring, opplæring, utdanning og fostring av vekkelsesarbeidere, pastorer, evangelister, misjonærer og menighetsplantere. Hverdagen er fortsatt mettet av bønn, tanker og planer om å gå til de unådde.

Min konklusjon er klar: Det finnes ikke en skole som TBBMI i Sarons Dal i vår verdensdel, og det er fortsatt bruk for denne skolen som aldri før, understreker den kjente danske pastoren.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter