«Den største gaven vi kunne få»

I løpet av årets seks første måneder var det over 55 000 i unådde områder som fikk høre julens budskap og tok imot frelsen gjennom Introkurset til Troens Bevis. Her får du møte tre av dem som har fått livet forandret til evig tid!

En siste gave til foreldrene
Jitman Subba bor i en liten landsby oppe i Himalaya. Han forteller at hans 25 år gamle datter studerte på universitetet inne i storbyen Darjeeling. En dag kom hun hjem og fortalte begeistret at hun hadde tatt imot troen på Jesus. Hun viste dem Introkurset Det Nye Liv, og fortalte dem om frelsen og det evige liv som hun hadde lært om gjennom dette kurset.
-Jeg skjente på henne og sa at hun måtte gi opp sin nye tro, men hun ville ikke høre på meg, sier Jitman.

Jitman Subba har nå tatt imot troen som datteren forsøkte å dele med sin far og mor.

 

Ett år senere ble datteren diagnotisert med hjerteproblemer. Legene sa at det var ikke alvorlig og gav henne medisiner. Men etter 6 måneder ble hun akutt syk. Dagen etter at hun kom på sykehuset døde hun.

-Det fikk min kone og meg til å tenke på hva hun hadde fortalt oss om tilgivelse og synd. Vi begynte å gråte og gav våre liv til Jesus, forteller faren.

Troens Bevis evangelistene som datteren hadde vært i kontakt med, besøkte foreldrene og trøstet dem.

-I dag ser vi at vår datter viste oss veien til himmelen. Vi mistet henne, men hun gav oss den største gaven vi kunne få.

Da ikke noe annet virket, spurte de Jesus
Pabitra kommer fra en Hindu familie som tilber ildovnen der de lager maten sin. Ovnen blir sett på som et tilholdssted for forfedrene. Foreldrene tror at ovnen er hellig, og at de som krenker stedet ovnen står vil få en fryktelig sykdom. For et halvt år siden ble Pabitra plutselig syk. Huden sprakk og hun ble svak og tynn. Hun ble tatt til leger og shamaner, men ingen klarte å hjelpe henne.

-Alle i landsbyen sa at Pabitra kommer til å dø, forteller faren.

Nå har hele familien til Pabitra Rai tatt imot Jesus og går i kirken.

 

Foreldrene hennes solgte det de hadde av verdi, inkludert et stykke jord, for å gi henne medisinsk behandling, men hun ble ikke bedre.
Tilfeldigvis hadde et team av Troens Bevis sine innfødte evangelister kommet til denne landsbyen for å starte en klasse for Introkurset Det Nye Liv. De ble bedt om å gå å be for Pabitra.

-Der delte vi med foreldrene om Guds kjærlighet og Jesus som ble ofret for vår skyld. Vi fikk også be for Pabitra før vi dro hjem.

Så snart de kom hjem fikk de telefon fra Pabitras foreldre som fulle av glede fortalte at datteren hadde åpnet øynene og spurt etter vann!
Dagen etter besøkte teamet Pabitras familie på ny. Da sa foreldrene at de var overbevist om at Pabitra hadde fått livet i gave på ny gjennom Jesus, og at de aldri hadde forventet et slikt mirakel. Nå har hele familien tatt imot Jesus og går i kirken. Pabitra forteller også vennene sine om hva som har skjedd ved å bruke Introkurset Det Nye Liv.

Traff den sanne Gud på grønnsaksmarkedet
Goddula kommer fra en landsby i India. Hun og mannen selger grønnsaker på markedet. De var også religiøse hinduer.
En dag da de solgte grønnsaker, møtte Goddula en ung kvinne som het Ruth. Hun hjalp til med å bære grønnsakene for dem.

-En dag sa Ruth at hun kjente den sanne Gud og at han er en Gud som svarer på bønn, sier Goddula.
-Jeg ble litt interessert og spurte henne mer om denne guden som talte til henne, og hun gav meg Introkurset Det Nye Liv.

Goddula ble interessert da hun hørte at det finnes  en Gud som svarer på bønn.

 

Goddula begynte å lese brevkurset, og ble snart slått av det hun lærte.

-Jeg forstod at Jesus Kristus døde for min synder så jeg kan leve et liv i frihet med frelsesvisshet. Jeg har også fjernet alle avgudsbildene vi hadde hjemme. Nå er jeg døpt, går i en menighet og ber for min mann!

 

Du kan være med og gi evangeliet til andre! Støtt Troens Bevis med en misjonsgave i dag

VIPPS:TROENS BEVIS (#16212)     SMS: TRO BELØP TIL 2377


Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter